Szex

Vibrátorok, avagy egy kezdő találkozása a rezgő örömszerzéssel

A Karácsony utáni pár nap az ajándékok kipróbálásának izgalmas időszaka. Ti mit kaptatok karácsonyra? Engem a qLit egy vérpezsdítő ajándék-csomaggal lepett meg. Mindjárt el is mesélem!

A vágyaim.hu támogatásával új cikksorozatot indíttottunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

Én is egyike vagyok annak a sokaságnak, akinek számtalan inhibíciója és fel nem tett kérdése van a szexuális játékok tekintetében, amiről egyáltalán nem könnyű beszélni. Pár hónapja elkezdtem érdeklődni a segédeszközök iránt, ezért a qLit segítségével lehetőséget kaptam a kísérletezésre és “első kézből” ismerkedhettem meg a vibrátorokkal. Íme ismerkedésünk története.

 

Cuties Mini Vibrátor

Ezzel a kicsi, nem csak a neve alapján “cuki” vibrátorral kezdtem. Őszintén szólva, ösztönösen ehhez nyúltam, de most látom, hogy maga a a leírás is ezt javasolja a kezdőknek. Jó benyomást tett rám már a megjelenése is: elegáns dobozban van a töltő és maga a 7,5 cm hosszú és 2,5 cm átmérőjű vibri. Kellemes tapintású, szilikonos, bőrbarát. Mint fontos szempont, könnyű használni kezdőként is, ugyanakkor elegendő változatosságot is kínál: 7 féle rezgésmódban használhatod, a csikló vagy a hüvely izgatására. Nekem nagyon bejött, főleg mint első élmény. A kicsi mérete miatt simán viheted magaddal egy magányos üzleti útra, konferenciára, terepgyakorlatra.

Ne feledd:

 

Two-function Vibe Csikló- és hüvelyi vibrátor

Időrendi sorrendben és preferencia szerint is ez a két funkciójú csikló- és hüvelyi vibrátor következik. Ennek is kellemes a megjelenése (szép doboz, bársonyos tapintás), de itt már több kísérletező kedvre van szükség. 10-féle rezgő funkciója van, akár a hüvely, akár a csikló stimulálására, de ami az igazi pikantéria, hogy még egy nyaldosó nyelvet imitáló csikló izgató rész is van rajta. Először kicsit idegenkedtem a nyalógép funkciótól, de be kell vallanom, amint felülemelkedtem a “gondolatán” és adtam neki egy gyakorlati esélyt, nem kellett sok és meggyőzött. Szóval, kicsit több kísérletezés és bátorság kell ehhez a vibrátorhoz, de a maximális hajlíthatóság és a nyelves-rezgő stimuláció meghálálja. 

Ne feledd:

 

Satisfyer Curvy Csiklóizgató

Sokan azt mondják, hogy a Satisfyer az egyik top brand a szexuális segédeszközök terén -- egy korábbi cikkünk is ódákat zengett az egyik termékükről --, én most mégis azt mondom, hogy a három vibri közül ez jött be a legkevésbé. A megjelenését én is maximálisan dicsérni tudom: a három közül ez van a legigényesebb kiszerelésben. A technológia is ennél a legkiemelkedőbb: okoseszköz, díjnyertes app-pal, ami azt jelenti, hogy össze lehet kötni az okostelefonoddal, ritmust is adhatsz róla, vagy akár a párod is irányíthatja a telefonon keresztül. Most látom, hogy van suttogó mód is rajta, vagyis lehet stikában is örömködni. Mégis az én élményem nem volt kellemes. A túl sok lehetőségtől megilletődtem, és ami még rosszabb, nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy nem a “hagyományos” vibráló, hanem léghullámos technológiával próbált izgatni. Nekem a Satisfyer túl bonyolult és túl szofisztikált volt. Szóval, ha te is kezdő vagy, szerintem ne ez legyen az első élményed.

Ne feledd:

 

Olvasd el sorozatunk előző részeit, ha ajándékot keresel vagy egy erotikus társasjáték a titkos vágyad, de még nem találtad meg a tökéleteset.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X