Kocsmakvíz

qLit
UPDATE: A KOCSMKAVÍZ ELMARAD

Kedves Kvízelők, 

a Kormány által kihirdetett vészhelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy mindannyiunk egészsége érdekében átmenetileg felfüggesztjük a qLites programok megtartását.

Köszönjük a megértéseteket, vigyázzunk egymásra!

Üdv,

A qLit kocsmakvíz szervezői

Kocsmakvíz a qLittel! Havi rendszerességű kvízünk március 18-án jelentkezik! Várunk mindenkit, aki szeretne játszani egy jót. Nem leszünk túl komolyak itt sem, a cél a jó hangulat! (Na meg persze a fődíj!)

2-6 fős csapatok jelentkezését várjuk egy kis agytornára, de az sem gond, ha egyedül érkezel, sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek! (Több agy valószínűleg jobb esélyekkel indul, de 2 szuperagy is simán nyerhet!)

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény.

A győztes csapat jutalma: 6000 Ft értékű, helyben lefogyasztható italkupon!

Hogyan vehetsz részt

A részvételhez regisztráció szükséges, mert a terem befogadóképessége korlátozott. Regisztráció itt: https://goo.gl/forms/pYxY673BjUlVJn7H2
Ha már tudod, hogy csapattal jössz, akkor a csapatodból elég, ha egy ember regisztrál!

Nevezési díj (a helyszínen fizetendő): 500 Ft/fő

Mikor és hol

Kezdés: március 18-án, 19:30-kor a Mozsárban (1065. Bp. Nagymező utca 21.)

A regisztráció érvényesítése miatt 19:15-ig érkezzetek meg a helyszínre.

 

Esetleges kérdéseiteket írjátok meg a program@qlit.hu e-mail címre.

(Ha már regisztráltál, de közben kiderül, hogy mégse tudsz jönni, kérjük, mindenképp jelezd a szervezőknek a program@qlit.hu címen, hogy a várólistás jelentkezők be tudjanak kerülni a helyedre!)

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X