Kocsmakvíz

qLit
Kocsmakvízünk a qLit 5. szülinapi bulijának a keretében 2022. május 28-án újra jelentkezik! Várunk mindenkit, aki szeretne játszani egy jót. Nem leszünk túl komolyak itt sem, a cél a jó hangulat!

A kvíz betelt, de a várólistára még jelentkezhetsz. Az esemény előtt pár nappal értesítünk, hogy befértek-e.

2-6 fős csapatok jelentkezését várjuk egy kis agytornára, de az sem gond, ha egyedül érkezel, sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek! (Több agy valószínűleg jobb esélyekkel indul, de 2 szuperagy is simán nyerhet!)

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény.

Hogyan vehetsz részt

A részvételhez regisztrációhoz kötött, regisztráció itt: https://goo.gl/forms/pYxY673BjUlVJn7H2
Ha már tudod, hogy csapattal jössz, akkor a csapatodból elég, ha egy ember regisztrál!

Az estére a helyszínen támogatói jegyeket fogunk árusítani 1000, 2500 és 5000 forint értékben. Ezek megvásárlásával tudod támogatni a szülinapi bulink költségeit és az egyesület működését, az este folyamán pedig kis ajándékcsomagokat is kisorsolunk a résztvevők között.

Mikor és hol

Kezdés: május 28-án, 18:30-kor. Regisztráció kezdete 18:00, a regisztráció érvényesítése miatt 18:15-ig érkezzetek meg mindenképpen a helyszínre.

Helyszín: Hungária Malomudvar, Mangó Café, cím: Budapest, 1095 Soroksári út 48, 1095
Ahogy besétáltok a Hungária Malomudvarra a Soroksári útról, pont szemben találjátok a Mangó Cafét.

FONTOS: a helyszínen csak készpénzben tudtok majd fizetni az italokért

Esetleges kérdéseiteket írjátok meg a program@qlit.hu e-mail címre.

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X