qLit női focikupa

qLit
Június 8-án (szombaton) várunk minden lányt és nőt egy kis örömfocira Újbudára! Gyere el, ha szeretsz focizni – mindegy, hogy utoljára a gimiben vagy pár hete a haverokkal játszottál. Hívd el a nagymamát, tesókat, barátokat, és a többi szurkolótokat is!

Hogyan tudsz részt venni?

Az esemény játékosként és szurkolóként is regisztrációköteles (ha csapatban neveztek, a csapatból egy ember regisztráljon csak): Regisztrációhoz kattints ide

Egy csapat 5 fős (4+1), de jó ha vannak cseréitek is, hiszen remélhetőleg szép napos nyári idő vár ránk, és egy kis pihi mindenkinek jól jön majd.

Ha pedig nincs csapatod, vagy nem vagytok elegen, semmi probléma, szerzünk neked csapatot, vagy keresünk mellétek lelkes beugrókat.

Részvételi díj: játékosoknak 2000 Ft/fő, szurkolóknak a részvétel ingyenes.

Mire számíts?

Kapunyitás 10-kor, eredményhirdetés fél 5 körül.

A meccsek két műfüves pályán párhuzamosan zajlanak majd, egy meccs 2×15 perces lesz.

A nap végén a győztes csapatot jól megtapsoljuk, megajándékozzuk.

Regisztrálj

Ez olyan fontos, hogy még egyszer elmondjuk: mindenképp regisztrálj, mert a regisztrációs formon megadott email címedre fogjuk elküldeni a pontos részleteket, illetve például rossz idő esetén itt értesítünk, ha elmarad a program.

Regisztrációhoz kattints ide

Ha kérdésed van, írj nekünk a foci@qlit.hu-ra. A pályán találkozunk!

 

A rendezvény a 29. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része. A többi programért kattints az alábbi linkre: https://budapestpride.hu/esemenyek/category/kozossegi-fesztival-program/.
A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje” / „This event is the part of the 29th Budapest Pride Festival. For more events please follow this link: https://budapestpride.hu/esemenyek/category/kozossegi-fesztival-program/. This event falls under the regulations of Budapest Pride’s house rules: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje”

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X