Pingpong

qLit
Ha kikapcsolódnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni a BME Sportközpontba! A főszerep a játéké: lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem a miénk, 19:00-20:00-ig 4 asztalon, 20.00-21:00-ig 6 asztalon tudunk játszani.

Mikor?

Március 17-től, 2 hetente péntekenként, két idősávban:

 • 19:00-20:00
 • 20:00-21:00

Hol?

BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6.

Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

Áraink

1.600 Ft/óra, Atlasz tagoknak 1.400 Ft/óra.

Jelentkezés

A pingpongra való jelentkezésre mostantól az Atlasz weboldalán keresztül lesz lehetőség, a “jegyedet” előzetesen tudod megváltani az egyes alkalmakra. Ennek módja:

1. Regisztrálj az Atlasz weboldalon
A weboldal címe: www.atlaszsport.hu
Ahhoz, hogy a jövőben részt vehess a pingpong-alkalmakon, elengedhetetlen, hogy az új oldalon profillal rendelkezz.

2. Ha szeretnél Atlasz tag lenni, váltsd ki a tagságidat
Hogy miért jó dolog Atlasz tagnak lenni? Többek közt azért, mert az összes Atlasz edzésen olcsóbban vehetsz részt. A tagsági kiváltása NEM feltétele az edzéseken/játékokon való részvételnek.

További információkért és a tagsági kiváltásért látogassatok el regisztrálás/bejelentkezés után a „Kezelőpult/Fiókom” oldalra.

3. Jelentkezz az alkalmakra, amelyeken részt szeretnél venni

 • Az „Események” menüpontban válaszd ki a pingpongot.
 • Válaszd ki az alkalmat vagy alkalmakat, amelyen részt szeretnél venni.
 • Az adott esemény oldalán válaszd ki az időpontot, amin szeretnél részt venni és kattints a „Jegy adatai” gombra.
 • Add meg az adataidat, majd kattints a “Jelentkezem” gombra (kvázi jegy vásárlása).
 • Az esemény jegye bekerül a kosaradba. Ha több alkalmon is részt szeretnél venni, ez természetesen nem gond, de mindegyiket egyesével be kell tenned a kosaradba.
 • A fenti menüsorban kattints a kosár szimbólumra és utána, mintha egy termék lenne, haladj végig a kosáron, pénztáron, és vedd meg a jegyet az adott alkalomra/alkalmakra.
 • A jegyek vásárlásáról emailt küldünk neked, melyben látni fogod az összes megváltott alkalmat.

Amennyiben egy alkalom betelt, arra nem fogsz tudni jegyet venni, viszont érdemes vissza-visszanézegetni az oldalra, mert lemondás esetén újra lesz rá lehetőség.

Lemondás
Ha megvetted a jegyedet, de megbetegszel, vagy valami halaszthatatlan dolog közbejön, lehetőség van a jegy visszaváltására is a honlapon keresztül – minimum 24 órával az adott alkalom előttig. Ilyen esetben pár napon belül visszatöltjük a jegy árát a sportszámládra.

Sportszámla rendszere
Bevezettünk egy új rendszert, hogy segítsük az online jelentkezéseket.

Az Atlasz weboldalán lehetőség van ún. Sportszámla vezetésére. Úgy képzeljétek el, mint egy online pénztárca. A Kezelőpult / Sportszámla menüpontban mindenki feltölthet egy általa kiválasztott összeget a saját profiljába. Ezáltal egyszeri kártyás fizetéssel kvázi feltölthetitek online egyenlegeteket egy nagyobb összeggel. 

Amikor edzésekre jelentkeztek, fizetéskor lehetőség van a sportszámlából való kiegyenlítésre. Ennek előnye:

 • nem kell minden egyes jelentkezés esetén kártyás fizetéssel bajlódni
 • egyesületünket kevesebb bankköltség terheli (minden egyes kártyás fizetés után százalékos és fix díjat is kell fizetnünk, nagyobb összeg esetén kevesebbet)

Sportpontok gyűjtése
A korábban használt Atlaszos pecsétkártyákat felváltják az online „sportpontok”. Amennyiben rendelkeztek érvényes tagságival, úgy minden edzésen, melyen részt vesztek (és online jelentkeztek) sportpontot fogtok gyűjteni automatikusan. Az edzések díjával összhangban kapjátok a pontokat, például 1000 Ft után 10 pontot. Az összegyűlt pontokat aztán arra költitek a rendszerben, amire szeretnétek. 

Ez a rendszer további 10%-os kedvezményt biztosít számotokra azon túl, hogy tagként már a részvétel is kedvezményes. Pontjaitok gyűjtéséről és azok felhasználásáról a Kezelőpultban tájékozódhattok.

További türelmeteket kérjük
Tudnotok kell, hogy még vannak megoldatlan funkciói az Atlasz weboldalnak, dolgozunk rajta. Továbbá az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem úgy működnek, ahogy elvárható lenne. Ha olyat tapasztaltok, hogy valami nem működik vagy nem világos számotokra, kérjük jelezzétek a pingpong@qlit.hu címen. Igyekszünk mindent mihamarabb orvosolni.

 

Tehát: ha péntek, akkor pingpong, és a játék után ne siess haza, mindig beülünk valahova a közelbe iszogatni. 🙂

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre!

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X