Szex

Különleges SZEXpedíció – egy új felnőtt társasjáték, amitől garantáltan beindulsz!

Emlékeztek még a Vágyaim.hu Adsz vagy Kapsz társasjátékára? Az AVK egy fokozatosan a lényeg felé haladó, viszonylag lassabb játék, ami során a szexi szavakkal kezdünk és lépésről-lépésre szex lesz a befejezés. Most egy más típusú táblás játékot próbáltunk ki, a Szexpedíciót. 

A viszonylag kis dobozka 60 darab feladatokkal, szituációkkal teli kártyát, 2 darab menekülőkártyát, 4 darab szex kártyát, egy tömb játéklapot, egy játéktáblát, játékszabályt, két bábut és két nyolc oldalú dobókockát tartalmaz. A szabályok egyszerűek, pár perc alatt érthetővé válik a játékmenet, már csak egy-egy finom italt kell előkészíteni és indulhat is a játék!

Első lépésként mindkét fél felírja a játéklapjára azt a szexuális fantáziáját, amiért ‘küzdeni’ fog. Aki nyer, annak a fantáziáját kell a játék végén megvalósítani. A papírka másik oldalán tudjuk gyűjteni a pontokat, azaz az X-eket. Itt már fejben adtam egy piros pontot a játék készítőinek: szuper ötlet, hogy megválasztható a játék hossza! Ha rövid menetre vágytok, lehet két X-es a parti, ha viszont szeretnétek hosszabbra nyújtani, akkor válasszátok a 6 X-es játszmát. Mindkét fél megkapja a menekülőkártyáját és 2-2 darab Szexibb kártyát, amit minden eltelt 10 perc után tehetünk egy kívánt mezőre – ha ebbe lépünk, Szex kártyát kell húzni és az ott leírt szituációt eljátszani. 

A piros és a kék dobókockával dobott számok alapján lépkedünk a négyzet alakú táblán. A különböző mezők más-más feladatot rejtenek: ha a vetkőzésre lépünk, meg kell szabadulnunk egy ruhadarabtól, ha a martinis pohárra lépünk akkor az italunkból kell kortyolni, ha az X-re, akkor behúzhatunk egy X-et a játéklapon – így közelebb kerülünk a nyereményhez. A többi mező esetén kártyát kell húznunk és a különböző jelek szerinti feladatot fogjuk elvégezni. A jelek öt kategóriát fednek le: bátorságpróbák, élvezetek mostanra vagy későbbre, romantika és szenvedély, BDSM és felfedező kérdések. 

Itt egy kis betekintés, hogy milyen feladatokkal találkozhattok:

  • Kérd meg a párodat, hogy imitáljon orális szexet egy általad választott tárgy segítségével. 

Ehhez mondjuk jó ha van valami gyümölcs otthon: az őszibarackot kifejezetten ajánlom. (Nekünk nagyon bejött :))

  • Egy lepedőből készült köpeny, egy szűk harisnya, fölé egy bugyi: máris te vagy a párod szuperhőse! Öltözz be, és ajánld fel neki a szolgáltatásaidat.

Itt kifejezetten jól jött, hogy mind a ketten csajok vagyunk, teljesen mindegy volt kinek jut ez a feladat.

  • Találj ki egy szabályt, ami a játék végéig érvényes. Akárhányszor a párod megszegi, el kell fenekelned.

Csak kreatívan! Az én szabályom az volt, hogy nem mondhatja ki a ‘nem’ szót. Jó sok fenekelés volt a játék végéig. 

  • Kössétek be a szemed! A párodnak három dolgot kell a szádba tennie amit elszopogathatsz vagy -nyalogathatsz.

Még jobb ha együtt nyalogatjátok el ezeket.

  • Kösd hátra a párod kezét, és térdeltesd magad elé. Állj hozzá minél közelebb, hogy két percen át orálisan kényeztethessen.

Tökéletes alkalom hogy ismerkedjetek a soft BDSM-mel. 

Ahogy haladunk előre a játékban, a táblára kerülnek a Szexibb kártyák is. Ha ilyen mezőre lépünk, akkor Szex kártyát kell húznunk, amik egy konkrét szituációs feladatot tartalmaznak. Ezek már sokkal merészebb feladatok, mint például frissentartó fóliával tetőtől-talpig betekerni a másikat, vagy a szexszolgás szerepjáték. Itt biztosan találtok olyan feladatot, ami kihoz majd a komfortzónából. Bátran próbáljátok ki azokat is, amik első olvasásra túl bizarrnak tűnnek: új élmények, izgalmak, hiszen ez a lényeg!

A Szexpedíció egy izgalmas, változatos feladatokkal teli erotikus társasjáték, amit bátran kipróbálhatnak leszbikusok is. Bár nincs külön feltüntetve, hogy gendersemleges játék, de a feladatok szövegének megfogalmazása nem említ női és férfi szerepeket. 

Pozitív:

  • Választható játékidő. Nem kell órákig kerülgetni egymást, ha ti épp egy gyorsabb menetre vágytok!
  • Ebben a játékban igazából nincsen vesztes és győztes. Úgy játszatok, hogy mind a ketten ugyanannyira élvezzétek!
  • Kicsi, praktikus doboz és tábla. Simán elvisszük nyaralni is!

Negatív:

  • 4-5 játék után kezd túl sok ismétlődő feladat lenni. De ha elég kreatívak vagytok, fel lehet dobni extrákkal. 
  • Csak ketten lehet játszani. Oké, ez valószínűleg a többségnek nem gond.

A Szexpedíciót a Vágyaim.hu jóvoltából próbáltuk ki. Ha kedvet kaptál, itt tudod megrendelni.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X