ÉletmódSzex

Adsz vagy Kapsz? – Izgalmas erotikus társasjáték leszbikusoknak is

Van egy téma, amiről eddig nem beszéltünk eleget a qLiten, pedig fontosnak tartjuk, és a kezdetektől fogva szerettünk volna: a szex. Vagy inkább: A SZEX! Sőt, nemcsak a qLiten, hanem általában minden felüleleten háttérbe szorul a nyílt, közvetlen kommunikáció a női szexualitásról, kiváltképp a leszbikus szexről. De ez most megváltozik!

A vágyaim.hu támogatásával új cikksorozatot indítunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

Bemelegítésként az Adsz vagy Kapsz erotikus társasjátékot próbálta ki Kri és párja.

A játék nevének hallatán úgy tűnt, ez is egy újabb tipikus erotikus társasjáték, ahol furcsa szexpózokat kell kipróbálni, ami csak a heteró pároknál működik, vagy minden második kártyán “csináld a pasiddal…” kezdetű utasítások lesznek. Az Adsz vagy Kapsz társasjáték nem tesz különbséget a nemek között, a gendersemleges motívum már a dobozon is tisztázza: a játék ugyanolyan élményt nyújt leszbikus és meleg pároknak is. Végre egy társasjáték, ami nekünk is szól! 

A játék lényege: élvezd!

A doboz tartalmaz 1 játéktáblát, 72 db kártyát, 4 dobókockát, 2 bábut és egy nagyjából fél oldalas játékszabályt. A szabályok könnyen érthetőek, néhány perc előkészület után már kezdhetünk is. A játékmenet hasonlít egy tipikus dobókockás társasjátékhoz, ahol az nyer aki a először ér célba, viszont ennél a játéknál nem csak a célbaérésnek örülünk, hanem minden dobásnál izgatottan várjuk milyen feladat következik. 

A mezők, a kártyák és a dobókockák három kategóriába vannak osztva: sejtelmes, erotikus és X-trém. A témakörök kezdőbetűit összeolvasva a SEX szót, és egyben a játék útvonalát kapjuk, lényegretörően tisztázva, hogy mi a játék célja. Tapasztalatból mondom, hogy nehéz eljutni úgy az X betű végéig, hogy ne essünk egymásnak teljesen.

Készüljünk fel!

Kezdés előtt mindkét játékos leírja a legbensőbb szexuális fantáziáját, és titokban tartja egészen a játék végéig. A nyertes jutalma ugyanis az, hogy hogy ezt a fantáziát valóra váltják a párjával. Micsoda win-win befejezés! 

A kártyahúzós és a dobókockás mezőkön kívül vannak ital és lakoma mezők is, ezért érdemes előkészíteni egy pár finomságot és szomjoltót is. Ezt a részt mi egy üveg borral, nutellával és eperrel oldottuk meg, de ez már mindenkinek a saját ízlésére van bízva. 

Az egyetlen nehézséget az okozhatja a játékban, ha a lakáson belüli mozgás nem lehetséges, ugyanis több olyan mező is van amikor helyszínt kell választani a feladat elvégzéséhez. Ilyen esetben nyugodtan maradjatok a kanapén, vagy az ágyon, ahol éppen elkezdtetek játszani. Mi igyekeztünk minden opciót kipróbálni, így bátran mondhatom hogy a vécén cirógatás és harapdálás nem annyira szexi. 

A jelszó: fokozatosság!

A játék íve nagyon jól felépített, a feladatok teljes összhangban vannak azzal éppen a tábla melyik szakaszán járunk. Az izgatottság egyre fokozódik ahogy a könnyedebb, sejtelmes feladatoktól egészen a végletekig izgató extrém kártyákig jutunk. 

Akkor lesz igazán izgalmas a játék, ha a saját fantáziátokkal kombinálva értelmezitek a kártyákon és a dobókockákon lévő feladatokat. Mi például ha olyan mezőre léptünk, ahol dobókockával kellett dobni, többször is dobtunk, így kombinálva például a csók, ölelés és harapdálás utasításokat. 

Kinek ajánljuk?

Az AVK társasjátékot bátran játszhatják friss párok is, hiszen kitűnő lehetőséget biztosít, hogy megismerd a másik szexuális vágyait, igényeit. A kártyákon lévő utasítások viszont még jól összeszokott pároknak is tudnak meglepetést okozni. Nekünk például még soha nem jutott eszünkbe olajos testtel, meztelenül fogócskázni, vagy 60 másodperc alatt a lehető legtöbb szexpózt felvenni. Az ilyen jellegű feladványok a játék vége felé kerülnek sorra, az előtte lévő szinteken olyanokkal találkozhatunk, mint az erotikus filmnézés, fenekelés, vagy a nyelvvel rajzolás a másik testére. 

Az AVK tökéletes választás, ha valami újat szeretnétek kipróbálni a pároddal, ha romantikus hétvégét terveztek vagy ha szeretnétek felpezsdíteni a szexuális életeteket. Izgalmas, intim és szexi, és mindezt olyan ízlésesen tálalva, hogy bátran adhatod ajándékba akár a barátaidnak is.

Ha kedvet kaptatok, ne habozzatok, csekkoljátok a webshopban is!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X