Szex

Késői nyaralás? Ne hagyd otthon a kedvenc vibrátorodat!

Kétféle ember létezik: aki visz magával szexjátékot nyaraláskor és aki nem. Bármelyik csoportba is tartozol, van néhány hasznos tippem, hogy mire érdemes odafigyelni, ha a szexjátékkal a táskában utazunk. Ki tudja, lehet legközelebb te sem hagyod majd otthon a kedvenc örömszerződet!

vágyaim.hu támogatásával cikksorozatot indíttottunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

Néhány hónappal ezelőtt az olaszországi utazásunkra vittünk magunkkal. Mivel mi mindig kézipoggyásszal utazunk, így a biztonsági ellenőrzésnél számítani szoktunk némi izgalomra. Vajon kiszedik a vibrátort, vagy sem? Hiába magabiztos és nagyszájú embernek tartom magam, a reptéri biztonsági ellenőrzésen mindig a barátnőmmel hozatom át a ‘cuccot’. Így volt ez a legutóbbi görögországi utunknál is, amikor a két kedvencünket, a felcsatolható ZORO-t és a Womanizer csiklóizgatót tettem a barátnőm táskájába. A felcsatolható aztán szemet is szúrt az átvilágításon és a biztonságis emberünk szemmagasságba emelve vizslatta a zacsin keresztül az ágaskodó fekete cuccot, kérdőre vonva a barátnőmet. A vibrátor szó hallatán aztán már landolt is vissza a táskába, a kuncogásomat pedig a ‘visszafelé te hozod’ mondat zavarta csak meg. Ekkor tudatosult csak bennem, hogy sokan az ilyen kellemetlen pillanatok miatt nem szeretnek szexjátékot magukkal vinni a nyaralásra. Van egy jó hírem: egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek az ilyen pironkodó helyzetek! Íme néhány apróság, amire ha odafigyelsz, bátran viheted magaddal a kedvenc örömszerződet.

  • Repülőn a feladott és a kézipoggyászban is lehet szexjátékot szállítani. Minden esetben érdemes átlátszó zacskóba (is) tenni az eszközöket, így ha ellenőrzés során megnézik nem fogják összetapizni.
  • A síkosító folyadéknak számít, ezért a repülőn maximum 100 ml-es kiszerelésű jöhet a kézipoggyászban. 
  • Meglepő, de bilincs is jöhet akár a kézipoggyászban is. Ekkor azonban számíts arra, hogy a biztonsági kapunál kérdőre vonhatnak.
  • Az elemes játékokból vedd ki az elemeket, az akkumulátorral működőt pedig érdemes lemerült állapotban szállítani, így nem fog véletlenül bekapcsolódni. A töltőt ne felejtsd otthon! 
  • Okosan válassz! Érdemes kisebb, diszkrétebb darabot vinni nem csak mert helytakarékosabb, de a biztonsági kapunál is elkerülhetjük a kellemetlen pillantásokat.

 

Ha már diszkrét példányoknál tartunk Görögországból visszatérve bővítettem is a repertoárt egy új mini vibrátorral, a Satisfyer Sexy Secrettel. Ő még nem jött velünk külföldre, de biztos vagyok benne, hogy ezzel a 8,5 centivel nem lesz gond a biztonsági kapunál. A Sexy Secret egy fehérneműbe helyezhető vízálló okosvibrátor. Satisfyer okosvibrátorról már itt is írtam korábban, ha egy mondatban kellene összefoglalnom mit jelent ez, akkor az így nézne ki: okostelefonnal a Satisfyer applikáción keresztül akár távolról is vezérelhető, zene ritmusára vagy manuálisan beállított ritmusra rezeg. Ez a funkció számtalan izgalmas lehetőséget tartogat, csak a képzelet szab határt hogy milyen helyzetben, helyszínen és hogyan használjátok. Nem csak maszturbáláshoz ajánlom, az előjátékot is szuperül fel tudja dobni ez a kis készülék. Ami a leginkább megfogott benne, hogy mágnessel a fehérneműhöz lehet rögzíteni, így tuti hogy a helyén marad akkor is ha már forrósodik a helyzet. A kialakítására sem tudok rosszat mondani, tökéletesen illeszkedik a csiklóra, a másik vége pedig a hüvelynyíláshoz simul, így egyszerre stimulálja mind a két területet.


Akár mini, diszkrét vibrátort, felcsatolhatót vagy egy fél táska méretű szex játékot viszel magaddal, ne felejtsd otthon a síkosítót sem! 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X