Szex

Womanizer by Lily Allen, avagy mi közük a sztároknak a szexjátékokhoz?

Vibrátorok amit hírességek népszerűsítenek? Hazánkban ez még nem egy megszokott módszer, viszont több országban ez nem is számít annyira meglepőnek. A modell, színész, énekes Cara Delevingne például néhány hónapja vált társtulajdonossá a szex tech Lora DiCarlo startupban, ahol formabontó újdonságokkal örvendeztetik meg az élvezetre vágyó nőket. Érdemes vetni egy pillantást a nem mindennapi kínálatra, ha pedig valaki nem fél a pénztárcába nyúlni, akkor bátran rendelhet, mert Magyarországra is szállítanak.

A vágyaim.hu támogatásával új cikksorozatot indíttottunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

A Gwyneth Paltrow által indított Goop az életmód és szépség tanácsok mellett külön fókuszál a szexuális segédeszközökre is. A kínálatukban a már jól ismert Womanizer, Lelo és Smile Makers márkák mellett olyan különlegességek is vannak, amik komoly fejtörést okozhatnak a tapasztalt vibrátor használók körében is. Nagyjából minden második vibrátornál hosszas merengés után sem sikerült elképzelnem, hogyan kell használni. Talán pont ezért tartogatnak nem várt izgalmakat? 

Most térjünk át egy kicsit Lily Allenre, akinek ma már nemcsak a Fuck you című számát élvezhetjük, hanem az általa fémjelzett csiklóizgató vibrátorral is feldobhatjuk a hangulatot. Az énekesnő egyébként feldolgozta Britney Womanizer-ét is, ami szerintem vetekszik az eredetivel, érdemes meghallgatni. Szóval Lily a Womanizer luxus márka egyik legkeresettebb típusához, a Liberty léghullámos csiklóizgatóhoz adta a nevét. Hogy ettől kinek mennyire lesz nagyobb motiváció beruházni egy Womanizerre nem tudom, minden esetre amondó vagyok, hogy legalább egyszer az életben mindenkinek ki kell próbálni, milyen egy luxusvibrátor. A Liberty éppen ezt a luxust hozza, ha pedig a csiklóizgatás nálad nyerő téma, akkor nincs min gondolkodni.

Lássuk, a leírás szerint mit érdemes tudni a Womanizer Liberty-ről:

  • 6 féle fokozaton a gyengédtől a turbóig állítható a szívó-hullám erőssége, plusz és mínusz gombok, tehát teljesen egyértelmű, nincs túlkomplikálva az irányíthatóság.
  • Ergonomikus kialakítás - erre még nem jöttem rá, hogy egy vibrátornál mit jelent. Tény, hogy csinos, formás, jól kézbe illik, gondolom akkor az ínhüvelygyulladás is ki van zárva a használatakor.
  • Mágneses töltő, mágneses takaró tok. Mindkettő praktikus, higiénikus, a takaró tok extra pont, mert általában csak egy anyag tartót adnak a szexjátékokhoz.
  • IPX7 vízállóság, ami azt jelenti, hogy max fél óra és max fél méterig, azaz egy rövid kádas masztihoz tökéletes.
  • Orgazmus akár 60 másodpercen belül. Na igen, akár. Nálam tök jól működik ez, tényleg 1 percen belül csúcsra tud juttatni. Másoktól is főleg ilyen visszajelzéseket hallottam, de azért ezt nem kell készpénznek venni. Az viszont biztos, hogy a lökéshullám technológiás csiklóvibrátorok extra gyorsan orgazmushoz, vagy ahhoz közeli állapothoz juttatják a nőket.

A Womanizer márka 7 éve indult azzal felismeréssel, hogy sok nő nehezen, vagy egyáltalán nem tud átélni orgazmust. A Womanizer volt az, ahol először kezdtek olyan vibrátorokat tervezni, ami minden szempontból a nők igényeit elégíti ki, nem arra törekedve hogy minél élethűbb műpéniszeket dobjanak piacra. A Womanizer célja, hogy minden nőt orgazmushoz segítsen, a visszajelzések alapján pedig úgy tűnik sikerül is elérniük.

Ha még gondolkodsz melyik a neked való szexjáték, merülj el a vibrátorok vagy a felcsatolható dildók kimeríthetetlen világában, és válogass kedvedre. 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X