Szex

Az okos vibrátor, ami a távkapcsolatot is megkönnyíti

Bár a Mono Flexnél semmi nyuszi jellegűt nem látunk, mégis a rabbit vibrátorok körébe tartozik. Ezt a típust magyarul nyuszi, klitoriszágas vagy klitorisz izgatós vibrátorként szokás nevezni.

A rabbit vibrátor a nyolcvanas évektől létezik, jellegzetessége, hogy a vaginális izgatás kiegészítéseként kaptak egy kisebb, klitorisz stimulációra alkalmas nyúlványt. A nyúlványt eleinte nyuszifül alakúra készítették, innen ered a nyuszi elnevezés. A rabbit vibrátor a Szex és New York egyik ominózus vibrátoros epizódja után lett igazán ismert, és a sikere azóta sem lankad, ez az egyik legkedveltebb típus.  

A vágyaim.hu támogatásával új cikksorozatot indíttottunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

A Satisfyer Mono Flex példánya nem csak attól különleges, hogy klitorisz izgató pöcökkel is rendelkezik. Ez kérem egy okos vibrátor. Valószínüleg sokakban felmerül a kérdés, hogy mitől okos, és miért jó ez nekünk. Amennyire szkeptikusan vettem először a kezembe ezt az okos vibrit, most annyira bátran ajánlom, hogy az örömszerzés új világába betekintsetek. Na jó, talán nem annyira új, hiszen okos vibri már évek óta kapható, mégis Magyarországon még nem annyira elterjedtek.

Okos vibrátornak nevezünk minden bluetooth kapcsolattal rendelkező vibrátort, ami telefonos applikációval irányítható. Itt válik izgalmassá a dolog, hiszen a megszokott ki-bekapcsoló és programválasztó gombokon túl sokkal többre képes ez a készülék. Most már csak a képzelet szab határt annak, hogy milyen módon fog berregni az okos kütyü a lábad között. Ha pedig nem lenne elég az, hogy teljesen a kedvünk szerint állíthatjuk a ritmust, akár a partnerünk kezébe is adhatjuk az irányítást, még akkor is, ha a partnerünk éppen a világ másik végében van. Csak most jöttem rá, hogy milyen jól jött volna egy ilyen vibri mikor legutóbb pár hetet egymástól távol töltöttünk a barátnőmmel, és a videoszex volt az egyetlen opció, ha közös örömökre vágytunk.

Jó hír, hogy nem kell mindig a telefon után nyúlni, ha használni szeretnénk. A Satisfyer okos nyuszi vibrátora ‘buta’ módban is tökéletesen teszi a dolgát, a rezgés erőssége ugyanis manuálisan is állítható. Amit fontos kiemelni, hogy klitoriszizgató vég teljesen rugalmas, így tényleg pontosan oda helyezhető ahol lennie kell. Extra pont, hogy a vízálló kialakításnak köszönhetően bátran lehet használni a zuhany alatt is. Most pedig lássuk mitől okos a mi okos vibrink.
Az applikáció magyar nyelven is elérhető, a készülék bluetootos csatlakozását követően pedig négy navigációs menü érhető el, a kis hatótáv, a távoli partner, közösségi megosztás és riasztások.

A kis hatótáv menüben gyári, vagy általunk kreált programokat választhatunk, élő irányítással pedig az azonnali rezgés szabályozást érjük el. Ilyenkor a kijelző bal oldalán a vaginába illő véget, a jobb oldalon pedig a klitorisz izgatót állíthatjuk intuitív módon. Környezeti hangra is képes rezegni, illetve zeneszámok ritmusára is. A Spotify- csatlakozásnak köszönhetően pedig a kedvenc zenénk szerint is tud berregni. Igen, ez az a pont ahol nagyjából másfél óráig keresgéltem a legtökéletesebb szex zenét. Mármint igazi szex zenét, hiszen itt a ritmus lesz az izgató ritmusa is! Bemelegítő dalnak egy kis Lady Gaga Born This Way tökéletesen megteszi, a végjátékhoz pedig szeretettel ajánlom Beyoncétől a Single Ladies-t.

A távoli partner funkció csevegéssel, videóval is támogatott funkció azoknak, akik a távolból is szeretnének örömet szerezni a másiknak. Ezt minden távkapcsolatban élő párnak ki kell próbálni!
A közösségi megosztás felületen közzé tehetjük az általunk kreált programokat, és kipróbálhatjuk mások kedvenc rezgéseit. Végül pedig a riasztások menühöz érkezünk, ahol emlékeztetőt állíthatunk be akár egyéni, akár partnerrel történő örömszerzési időponthoz. 

Hogy kinek érdemes beszereznie egy Mono Flexet? Azoknak, akik szeretik, ha egyszerre stimulálják kívül és belül is. Azoknak akik szeretik a technológiai újdonságokat, vagy legalább már WhatsAppot használnak SMSezés helyett. Azoknak a pároknak, akik távol élnek, vagy sok időt töltenek távol egymástól. Azoknak, akik menő vibrit szeretnének kevés pénzért.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X