InspirálóKomolyabb

Odakint most szörnyek járnak – Tüntetés a pedofília és a kormány ellen

Emlékszünk mindannyian a pedofil-törvényre, igaz? Itt írt róla a qLit, ha valaki fel szeretné frissíteni az emlékezetét, miért volt híresen LMBTQ-ellenes ez a törvenymódosítas. A lényeg az, hogy míg a pedofíliát – a kormány-propaganda szolgálatában – összemossa az LMBTQ-val, alapvetően a “gyermekvédelmet” tűzi zászlajára. Ezért nincs már a Melegség és Megismerés középiskolai felvilágosító program, és ezért vannak lefóliázva olyan gyerekkönyvek, mint a Meseország mindenkié, vagy pusztán csak feminista-vonalú ifjúsági könyvek. Mert ugye a kormány komolyan veszi gyermekeink védelmét.

Ezek után február 2-án napvilágra került, hogy az országot legfőbb szinten (még ha szimbolikusan is) képviselő, Fidesz-támogatású köztársasági elnökünk kegyelmet adott K. Endrének, aki bűntársa volt a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának. Ennyit a gyermekvédelemről.

A 444-en, majd a Telexen megjelenő hír után hiába vártuk, hogy a kormány majd kommentálja a hírt, nem történt semmi több napon keresztül: teljes csend a kormány-párti médiában (ami, ugyebár, a többségi médiát jelenti Orbán óta). Végül 8 nappal a hír megjelenése után, a nagy közfelháborodás – és ki tudja, milyen nyomás hatására még – február 10-én a köztársasági elnök, Novák Katalin lemondott, akit a kegyelem idején igazságügyi miniszteri tisztséget betöltő Varga Judit követett. Az Orbán-kormány női bábjai nélkül maradt. Jó, de nem elég!

Február 16-án pénteken pedig nagyszabású tüntetést szervezett 9 közismert tartalomgyártó azzal a címszóval, hogy ki kell állnunk az áldozatokért, a gyerekekért és az egészséges társadalomért. A tüntetésen több, mint 50.000 ember vett részt, a qLit csapata is ott volt természetesen. Várjuk a folytatást!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X