KomolyabbqLit

Szívesen írnál a qLit magazinba? Várunk a csapatunkba!

Már 5 éve nagy sikerrel fut a magazinunk, és most szükségünk lenne egy kis segítségre, hogy hétről hétre újabb izgalmas cikkekkel tudjunk előrukkolni. Ha van egy kis szabadidőd és szívesen írnál nekünk önkéntes alapon, akkor dobj egy e-mailt a qlit@qlit.hu címre és légy a csapatunk (és baráti társaságunk) tagja!

Röviden a feladatról:

Hány órát kell dolgozni?

Annyit, amennyi időt szívesen szánnál erre. Írhatsz kéthetente cikket vagy kéthavonta, ahogy neked belefér. Mindig örülünk, ha új szerző csatlakozik a csapathoz.

Miről lehet írni?

Bármiről, ami érdekelheti a magyar LBTQ+ közösséget. Az egyes cikkek témáját a szerkesztővel mindig átbeszélik a szerzők, és együtt kitalálják, hogyan alakítsunk egy-egy témát “qlitessé”. Ha vannak ötleteid, amiről írnál, annak örülünk a leginkább, de ha nincsenek, akkor majd kitalálunk együtt.

Ha saját ötlet épp nincs, de találtál egy külföldi cikket, amit szívesen lefordítanál, az is szuper.

Hogy néz ki a munka?

Miután a cikk témáját megbeszélted a szerkesztővel, és kaptál egyéb útbaigazítást is (pl: milyen hosszú legyen, mikorra készüljön elstb), megírod a cikket, aztán elküldöd a szerkesztőnek átnézésre. Ő visszaküldi a javaslataival, majd együtt véglegesítitek az anyagot publikálás előtt. Ha van ötleted, hogy milyen képeket használhatnánk majd a kész cikkben, azokat is elküldheted nekünk. Több dolgod nincs, már gondolkodhatsz a következő témán 🙂

És akkor még egyszer: ha van egy kis szabadidőd és szívesen írnál nekünk önkéntes alapon cikkeket, akkor  dobj egy e-mailt a qlit@qlit.hu címre és légy a csapatunk (és baráti társaságunk) tagja!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X