Kult

Unsolicited Project – egy Youtube csatorna leszbikusoktól leszbikusoknak

Egy Youtube csatorna, ami leszbikusoknak* szól, leszbikusoktól? Igen, ez az Unsolicited Project. Los Angeles-i és torontói csajok álltak össze, hogy friss és izgalmas tartalmakat állítsanak össze. Minden héten új videóval jelentkeznek, a poénos szkeccsektől a romantikus rövidfilmekig rengeteg mindent találsz náluk. Íme pár kedvencem, hogy legyen honnan elindulni.

A vicces videóik a legjobbak, mivel csupa olyan témát dolgoznak fel, amit vagy átéltél már, vagy gondolkodtál rajta. Például rendkívül fontos információkat tartalmaz a 6 leszbi, akivel randizni fogsz, mielőtt meghalsz, hisz szerepel benne a heteró lány, akibe belezúgsz akaratod ellenére, és aki aztán jól széttöri a szíved. Jobb felkészülni! (De ha épp most éled át ezt a szitut, itt adunk tanácsot.)

A heteró csaj - és te

 

A Leszbikus szex: ahogy elképzeled, és ami valóban történik is hiánypótló mű: csak hogy ne legyenek túlzó elvárásaid se magaddal, se a partnereddel szemben, még a leszbi szex sem mindig gyertyafényes orgazmuscunami. 

Ahogy elképzeled...
... és a valóság

 

A leszbikus nők össze fognak házasodni a pasijaitokkal pedig azt meséli el, hogy miért kéne minden heteró nőnek támogatni a leszbiket: hát azért, mert ha nem teszik, a leszbik elmennek a pasijaikkal meccsre és együtt nézik a csajokat, miközben söröznek!

A leszbik csocsózni fognak a pasiddal

 

Ha szeretted a Queer Eye-t a Netflixen, lehet, hogy elgondolkodtál, hogy nézne ki a sorozat - meleg nőkkel. Na, az Unsolicited Projectes csajok meg is csinálták, igaz, csak egy, meglehetősen rövid részben. Pedig lenne rá igény, szerintem sokkal menőbb lett a csaj, miután a leszbikus Queer Eye-csapat kezelésbe vette (és még a befőttesüveget is ki tudta nyitni egyedül!)

Előtte...
... utána!

 

Ha már belemelegedtél a csajok humorába, akár el is kezdheted nézni a lejátszási listáikat, amik egy-egy témát járnak körül. Itt van rögtön például az L Word-kibeszélő videóikat gyűjtő lista (ha inkább olvasnál a sorozatról, mi is írtunk róla).

Ha viszont elég a poénból, a rövidfilmjeik inkább a romantikus és gyengéd ábrázolásban erősek, ezeket a legjobb egy esős napon egy bögre kakaóval nézni, és közben sóhajtozva álmodozni. Ha nem annyira erős az angolod, Az első alkalom címűt ajánlom, mert nincs szöveg, csak zene, és gyönyörű fényképezéssel mesélik el a sztorit. 

Nektek melyik lett a kedvenc videótok?

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X