InspirálóqLit

3 ok, amiért ne parázz a rapidrandin!

A rapidrandi közeledtével abba a dilemmába estem, amibe talán te is, mint első rapidrandizó, és fogalmad sincs mi vár rád. Hogyan állj hozzá, hogyan ne izgulj, mit tegyél, mit ne tegyél?

Mint minden új dolog, ez is egyszerre lehet vonzó és ijesztő. De pontosan miért is aggódunk amikor még nem is történt semmi?

Írtunk már arról, hogyan érdemes randizni általában, ez segíthet a felkészülési fázisban. A rapidrandi technikai részleteibe most nem mennék bele, megtalálod egy korábbi cikkünkben.

Lehet, hogy van már randizási tapasztalatod, mégis talán azt érzed, hogy  ez valahol más lesz. Én ezt érzem. Miért?

 

 

Időnyomás

Vannak, akik nehezen bírják, ha valamit időre kell cselekedniük. Pár percbe kellene besűrítenem személyiségem annyi részletét, amennyiből a másik fél könnyen megismerhet, szimpátiát ébreszthetek benne, felkelthetem az érdeklődését.

Máris megjelenik a félelem, hogy mi történik, ha leblokkolok, nem jut eszembe semmi értelmes magamról, sem egy frappáns kérdés, amin elindulhat a röpke beszélgetésünk.

Arra jutottam, hogy nem arra kell gondolnom mit domboríthatok magamról, hiszen a másik nem ismer, én sem őt. Egyszerűen tegyem azt, amit épp akkor jónak találok, mert az pont én leszek. Ha nem gondolkodunk mások fejével, akkor meg is szüntettük a képzelt elvárásokat.

 

Tömeg

Ott van az a sok résztvevő. Bírom-e a tömeget vagy legszívesebben elszaladnék? Ilyenkor támadhat az az érzésem, hogy mindenki engem figyel. Ennek mégis mennyi a valószínűsége? Szinte lehetetlen, hacsak nem dobom el a poharam a terem közepére egy hatalmas kiáltással. Ilyenkor megpróbálok arra gondolni, hogy mások is épp ezen paráznak.

Egy tipp, ha senkit sem ismersz, fordulj az egyik szervezőhöz, felteszel egy kérdést, és máris kevésbé érzed magad idegennek.

 

Visszautasítás

Mi van, ha senki nem jelöl vissza?Ez a kérdés azt feltételezi, hogy talán nem vagyunk  elég jók másoknak. Pedig ez nem igaz. Te valaki vagy, aki eljöttél azzal a céllal, hogy nyitsz egy ajtót azoknak, akik talán épp egy olyan embert szeretnének megismerni, amilyen te vagy. Vagy éppen olyat, aki te nem vagy. Az eredmény nem téged fog meghatározni, végképp nem rangosorolni. Részt veszel egy jó hangulatú, játékos beszélgetésen és ennek lehet kellemes hozadéka egy szimpatikus lány.

 

Most, hogy már nincs is mitől tartanunk, találkozzunk június 22-én a rapidrandin!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X