Életmód

A sztereotípiák hálójában – Egy nem komoly kezdőszett leszbikusoknak*

A múltkor azt mondták nekem, hogy a leszbikusok* nem értik a viccet. Azt mondtam, hogy ez hazugság, amire azt a választ kaptam: elnézést, csupán nincs öniróniájuk. Erre azt válaszoltam, hogy igenis van. Aztán jött ez a cikk.

 

Kedves tudatodra ébredt leszbikus*!

Nemrég arról írtam neked, milyen tárgyak, emberek, események lehetnek a segítségedre, hogy a szivárványokkal tarkított utad kevésbé legyen rögös. Kifelejtettem néhány, valóban megvásárolható kelléket. Szóval most, hogy túl vagy a coming outon, íme egy bevásárlólista azokról a kellékekről, amelyeket semmiképpen sem érdemes elfelejtened.

A vásárlást egy ruhaboltban kell kezdeni. Azonban ne a női osztály csodáit kutasd, lépj túl a rózsaszín pamutpulcsikon vagy a nyuszifarkinca alakú fülvédőkön! Amire szükséged van innen az:  végtelen sok kockás ing, baseball póló, mellények, hátizsák, tornacipő, katonai bakancs, vagy éppen oxford cipő, blézer. Ezenfelül érdemes kalapokat is beszerezned vagy sapkákat, Gombóc Artúr módjára: fullcapet, baseballt, buggyosat, kötöttet, horgoltat, kukásat. Ha bizonytalan lennél a színeket illetően a következőket ajánlanám: fekete, katona zöld, fekete, padlizsán lila (minél sötétebb annál jobb), mély szürke és fekete.

(Kieg: Hidd el, majdnem minden leszbikus* életében eljön az a pillanat, amikor előre megfontolt szándékkal vásárlást követ el valamelyik ruhaüzlet férfi osztályán. Ne fogd vissza magad, ha erre vágysz, ez jelenleg Magyarországon, a 2017-es törvények alapján még nem büntetendő. - a szerk.)

Majd ejts útba egy drogériát, csak ne a sminkes pultnál horgonyozz le, hanem haladj szépen tovább és hajigálj a kosaradba: egy életre elegendő kisollót és körömreszelőt, hajzselét a féloldalt felnyírt hajhoz, sebkezelőt a piercingekhez, fényvédőt a tetkókhoz.

Ezután irány a kisállat-kereskedés, gondolj a mindenkori macskádra vagy kutyádra is, egy új játék mindig kell! Hidd el, így vagy úgy, de minden leszbikus életében megjelenik, legyen az a sajátod, a barátnődé vagy az utcában lakó idősebb nénié.

Beszaladhatsz még néhány kiegészítőért a barkácsboltba is, hiszen saját fúrószett nélkül nem leszbikus a leszbikus… Valamint bizonyos sportkellékek beszerzése is erősen ajánlott, először is a softball ütő-labda-kesztyű szentháromságé, valamint néhány súlyzóé (legalább mutatóba). Ha a praktikus megoldások híve vagy, egy nagyobb szerszámosláda ezt kiválthatja.

Amennyiben nem szorít a pénztárcád (álmodjunk nagyot), nézz be egy autószalonba is. Minimum egy sportautóval, de leginkább egy böszme terepjáróval ugyanis sokkal könnyebben ismernek fel a „csapattársaid”. Az autó külsejénél azonban jóval fontosabb a felszereltsége, ennek a következők az elengedhetetlen tartozékai: a rádióból kötelezően bömbölő „How To Know If A Girl Is A Lesbian” végtelenítve, illetve az „On Your Side”, a „Hands of Love” és a „Dont Be So Shy” a klip kivetítésével együtt. Nehezebb napokra egy Tegan and Sara CD is jól jöhet. Nem maradhat ki a csomagból egy GPS sem, elmentve a legjobb leszbikus bulik főbb helyszíneivel.

Ha már a technikánál tartunk, az nem is kérdés, hogy a google.com helyett a qlit.hu legyen a mobilodon és a gépeden a kezdőlap. Nem mindenkinek tökéletes a szeme, annak érdekében, hogy a cikkeinket el tudd olvasni, lehet, hogy szükséged lesz egy vastagkeretes szemüvegre is.

Természetesen se a hajnyírás, se a fúrószett nem kötelező (főleg a hajnyírás nem), de mi sem lehetünk mindig komolyak.

Szóval üdv itt, újdonsült leszbikus* társunk, ebben a sztereotípiákkal tarkított életben!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X