Nyitott impróműhely

qLit

Láttál Meleg helyzetek!? előadást és érdekel, hogy hogyan is működik az impró? Kipróbálnál valami újat és ezt szeretnéd biztonságos közegben tenni? Vagy csak szívesen játszanál felszabadultan, mint egy gyerek?

 

Akkor neked ajánljuk a qLit és az Impróka nyitott impróműhelyét, ahol együtt játszunk, szórakozunk és közben tanulunk egy csomót a spontaneitásról, a kreativitásról, egymásról és önmagunkról. A műhely nem egyszerűen LMBTQ-barát – inkább heterobarát LMBTQ-esemény! Ez azt jelenti, hogy itt nem kell bujkálnod, ha a szivárványközösség tagja vagy, de akkor is szívesen látunk, ha nem.

 

Első időpont: 2019. március 31. vasárnap, 16:00-17:30

Helyszín: Lumen Kávézó (Budapest, 1085 Horánszky u. 5.)

 

Amire számíts:

Játékos gyakorlatokat fogunk csinálni közösen, nevetünk, kihangosítjuk az élményeinket és egyre közeledünk az impró élményéhez.

 

Amire ne számíts:

Nem lesz szövegtanulás, nem teszünk ki a színpadra, hogy produkálj valamit, nem égetünk be és nem maradsz egyedül.

 

Az impróműhelyt Bokor Ági tartja, a Meleg helyzetek?! előadás megálmodója, rendezője és műsorvezetője, de az alkalmakon olykor feltűnhetnek majd az előadás más színészei is. Itt olvashatod el az interjút, amiben Ági az impróról és a most induló nyitottműhelyről mesél: http//:qlit.hu/hu/qlit-improka-impro-nyitottmuhely-bokor-agi

 

Az eseményt kéthetente vasárnap délutánonként rendezzük majd meg.

 

Részvételi díj: 1500 Ft

Jelentkezés: program@qlit.hu - kérjük, dobj egy emailt, hogy lássuk, hány főre számíthatunk. Jelentkezz egyedül vagy hozd a barátaidat is!

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X