Komolyabb

Önkénteskedj a Melegség és megismerés programban!

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban? Tenni szeretnél a fiatalok homofóbiája ellen? Gyere, és mutasd meg magad, LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai foglalkozásokon, segítsd munkánkat önkéntesként! A Melegség és megismerés iskolai program szervezői, a Labrisz és a Szimpozion Egyesület Budapesten képzést tart új önkéntesek számára.

Jelentkezz, ha tenni akarsz a homofóbia ellen, ha iskolai közegben is nyíltan felvállalod LMBTQ önmagad, vagy segítenél a háttérből a program szervezésével!

Képzési napok:
2018. szeptember 15. (szombat, 10.00 - 18.00)
2018. szeptember 16. (vasárnap, 9.00 - 17.00)
2018. szeptember 22. (szombat, 10.00 - 18.00)
2018. szeptember 23. (vasárnap, 9.00 - 17.00)

A képzés önismereti, identitáserősítő, LMBTQ elméleti és oktatásmódszertani elemeket tartalmaz. A részvételi hozzájárulás 3000 forint/fő a 4 napra. A vidékiek számára a szombati napon szállást (LMBTQ önkénteseknél) térítésmentesen biztosítunk, illetve az útiköltségüket bizonyos keretek között pályázati forrásból ki tudjuk fizetni számla ellenében. Amennyiben gondot jelent a hozzájárulás kifizetése, akkor jelezd nekünk!

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

Jelentkezni az info@szimpozion.hu címen tudsz Virág Zsoltnál egy önéletrajzzal és egy motivációs levéllel, ami tartalmazza, hogy miért jelentkezel és miért fontos, hogy csatlakozz a projektünkhöz. A képzés előtt felvételi beszélgetésre számíts, melyre időpontot egyeztetünk. Jelentkezéseddel vállalod, hogy mind a négy képzési napon részt veszel.

További információ:
http://www.labrisz.hu/mm
http://melegsegesmegismeres.hu/

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X