ÉletmódInspiráló

Leszbikusok az Instagramon, avagy mi az @everylesbianandtheirfashion?

Az @everylesbianandtheirfashion egy olyan insta-fiók, ahol minden napra jut  egy stílusos leszbikus* nő, akinek megcsodálhatjuk a stílusát és a szépségét.

Az oldal már több, mint 50 000 követővel rendelkezik, és nem véletlenül. Valós vagy kitalált, híres vagy kevésbé híres leszbikus* stíluskirálynők vonulnak fel ezen az instagram-fiókon, ledöntve minden sztereotípiát. A kockásinges Ellen DeGenerestől kezdve a divatbemutatón ülő Kristen Stewartig mindent láthatsz itt.

„Kurátorával”, Marloes Leeuw-val a Go Mag beszélgetett arról, hogyan indult és hol tart ma ez a projekt. 

A 32 éves amszterdami lakos civilben social media managerként dolgozik és 2017-ben hozta létre az oldalt. 

Kiskora óta imádja a divatot. A késő ‘80-as években született és a ‘90-es években nőtt fel, imádta a deszkás cuccokat, overálokat és a Dr. Martens bakancsokat, a szőkített hajat, a sportcipőket és a garbókat (még nyáron is). Egy 2000 fős kisvárosból származik, így az internetet böngészte divatinspirációért. Az Instagram is mindig inspirálta, rengeteg képet gyűjtött onnan, majd amikor rájött, hogy ezeken általában leszbikus és queer nők szerepelnek, felrakta őket egy helyre az internetre - így született meg az @everylesbianandtheirfashion.

Már az első naptól kezdve kapott az üzeneteket, egyre többet. Imádja, hogy az emberek elküldik a saját sztorijukat és képeiket, és nagy általánosságban büszkeséggel és örömmel töltik el a kommentek, amelyek sokszor viccesek és inspirálóak. Ez egy közösség, csodálatos emberekkel és történetekkel. 

 

És íme még néhány kép, hogy lásd, miért érdemes egy pillantást vetni erre az instafiókra:

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X