ÉletmódKultVilág

Kit érdemes követni Instagramon?

Pontos időpontra nem emlékszem, de egyszer egy rendkívül szürreális beszélgetés zajlott le köztem és egy barátnőm között. Valószínűleg, ha bárki hallotta volna az eszmecserénket, pár percig elgondolkodik, hogy a társadalom már megérett-e a pusztulásra. Tudni kell rólam, hogy némi fenntartással kezelek minden szociális platformot és alkalmazást, pont elég információ ér anélkül is. Vitánkat - az akkor még újnak számító alkalmazás -  az Instagram keltette fel. „Mert mi az már, hogy én nem vagyok fent, nem tud bekövetni” stb. Mondanom sem kell, némi felháborodással kaptam fel a fejem a vádakra, és megfogadtam a nagymamám kedvenc rojtos papucsára esküdve, hogy akkor sem leszek tagja, ha piros hó esik.

Nos, piros hó ugyan nem esett, viszont a nagymamám nem volt elragadtatva a papucsa hirtelen eltűnésétől. Nem állítom, hogy napi rendszerességgel fellátogatok az említett alkalmazás birodalmába, de - erős túlzással élve - mint ifjú, megvilágosult„instagramer” belefutok néhány kreatív felhasználóba.

Mutatok nektek párat, azokra a napokra, amikor inspirálódásra, ötletekre, új stílusra, humorra vágynátok, vagy csak le akartok végre ülni egy picit, és kikapcsolódásként szívecskéket dobálni.

 

@lesbian_stylezz

Vágynál egy olyan receptkönyvre, amiből, a számodra legmegfelelőbb stílus integet vissza? Ötletet ad mit vegyél fel az első randira, mit a munkahelyedre vagy  csak zúdítja rád a tippeket? Nos, könyvvel nem szolgálhatok, de @lesbian_stylezz egészen ezt koncepciót követi. Ahány ember, annyi öltözködési stílus és annyi egyéniség. Az oldalon kedvedre válogathatsz, mivel rengetegen rengeteg félék vagyunk.  

 

@lesbian.cth

Arra az időre, amikor esik az eső, hideg van, neked meg rossz a kedved és úgy érzed, mi, leszbikusok annyira kevesen vagyunk a világban.

 

@katbarrel és @dominiquep_c

Ha a Wynonna Earp sorozat után kicsit hiányzik Waverly és Nicole karaktere, mindenképp kövesd be őket. A sorozat kapcsán gyakran osztottak meg belsős tartalmakat és videókat. Kat Barrel kutyusánál pedig nincs cukibb élőlény a földön.

 

@theellenshow

Ellen DeGenerest gondolom, senkinek nem kell bemutatnom, a híres színésznő, humorista és a nevét viselő The Ellen Degeneres Show műsorvezetője bizony az Instagram világában is megtalálható. Utánozhatatlan humora és közvetlen stílusa az általa megosztott tartalmakban is hibátlanul tetten érhető. Ha mókára vágysz, megér egy misét.

 

@tomboymodel

A fiúsabb, sportosabb stílus kedvelői most nem alaptalanul dörzsölhetik össze a tenyerüket. Jön a blézerek, kockás és menő ingek, csokornyakkendők, kalapok és sapkák világa.

 

@rubyrose, @lauraprepon és @ellenpage

Bizony, kedvenc leszbikus és leszbikus karaktereinket játszó színészeink is jelen vannak a szelfik és videók világában. Ruby Rose-t sem kell senkinek bemutatnom, megtette ő ezt mind modellként, mind színészként. Akarva akaratlan, ahányszor szembe jön velem az éppen aktuális napi története, vagy egy általa megosztott kép, egyetlen mondata lebeg a szemem előtt, amit édesanyjának mondott: "Azt hiszem, hogy tudnod kell, hogy ha majd végül is lesz egy pasim, akkor az lány lesz." Laura Prepon, Alex Vauseként vált ismertté az OITNB sorozatból.  Ő is jelen van az Instagramon, Ellen Page-el együtt, és a színészek sora itt még korántsem ér véget. Ma már bármelyik kedvenc karakterünket játszó színészt megtalálhatjuk itt.

 

@lesbianwedding

Sosem irigyeltem a profi fotósokat, nekem már az is gondot okoz, hogy egyetlen normális képet lőjek bárkiről. Vagy a lábai maradnak le, vagy rosszabb esetben a feje, a háttérről meg inkább ne is beszéljünk. Leszbikus esküvői képeket nézegetve minduntalan felvetődik a kérdésem: mégis hogyan képesek elkapni azt a pillanatot, amikor egyetlen galamb, bogár vagy egyéb rovar sincs a közelben, mindkét fél lábai a helyén vannak, és még a csodaszép ruháik ráncai is úgy néznek ki, mint a katalógusokban. Nos, a kérdésre csak fotósok tudják a választ, mindenesetre már csak a csillogó szemekért megéri rákeresni.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X