ÉletmódKult

6+1 kedvenc L Word jelenetünk

Időről időre bizony visszatérünk a sorozatok sorozatához, a leszbikus bibliánkhoz, amiből kezdő és haladó leszbikusok* egyaránt profitálnak - az egyetlen és örök L Wordhöz. Ezúttal egy szuper válogatást szedtünk össze nektek kedvenc jeleneteinkből: meghatározó pillanatok, vicces jelenetek és életen eltöprengős részek következnek most.

A profi leszbikus gaydar kommandó Dana segítségére siet.

1. évad 2. rész

Bár 6 évadot lenyomtak, mégis sokak kedvence már az első évad második részében látható: a bizonyos “meleg vagy nem meleg” teszt. Fogadjunk, ismerős nektek is, mi is hoztunk már le jó pár cikket ami segíthet a kis jelek észrevételében.

 

Kínok kínja: bemutatni a szexuális segédeszközeinket a reptéri ellenőrzésen

2. évad 10. rész Land Ahoy

Egy jó tanács: ha barátnőtökkel szeretnétek mindenféle huncutságot vinni a nyaralásra, érdemes feladott poggyászt is venni a repülőjegyhez, és akkor nem kerültök ilyen kellemetlen szituba mint Dana és Alice.

 

Jól jön a barát, amikor az életed kicsit szétesik.

4. évad 9. rész

Mire való egy jó barát? Ha rossz kedved van, jönnek és együtt szétgraffitizhetitek a saját óriásplakátodat.

 

Dawn Denbo a házibuliban, ahol Alice azt sem tudja, ki ő

5. évad 5. rész

A szerető, Cindy. Be kell mutatni. Minden. Egyes. Alkalommal. Persze, ez a rész jóval többről szól, de a tény, hogy Alice még így sem tudja ki ő (ebben valószínűleg szerepe van mindennek, amit az este fogyasztott) felettébb viccessé teszi ezt a részt.

 

Szerelmi háromszög=borzalom

5. évad 10. rész

Az egyik kedvenc komoly pillanatunk. Van, ami szép külön-külön is, de Bette és Tina nem az. Bár nem szép dolog a megcsalás, van, amit nem lehet szétszakítani, és idővel visszatalál a helyére. Aki nem érti, nem nézte végig az L Wordöt minimum 12-szer, kérnénk ezt azonnal pótolni.

 

Alice rájön, hogy Shane és Jenny kavarnak

6. évad 3. rész

Oké, Shane mindenkivel kavar, na de Jenny?!?! Fúj! Mármint Alice szerint. Mások hangos nevetésben törnek ki egy értekezleten, van akinek hányingere lesz, kinek mi...

 

+1 Bette összes fuck-ja egy videóban

Van valami hű de szexi abban, ha egy botrányosan jó nő, finom, drága ruhákban és magas pozícióban elereszt egy jól időzített B+-et. Nos, hat évad alatt erre kapunk jó néhány példát az egyetlen és utánozhatatlan Bette-től. Élvezzétek hát ti is.

 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X