Szex

Hogyan szexelnek a leszbikusok?

A leszbikusok* bizony - akárcsak a heterók és a meleg férfiak - szexelnek. A heteró és meleg férfiakkal ellentétben viszont általában nincs péniszük. Ennek a lógó izének a hiánya pedig nagyon összezavarja a fejeket azzal kapcsolatban, hogy vajon mi történhet két nő között az ágyban.

„Hogy működik a szex férfi nélkül?” „Az egyikőtök ilyenkor a férfi?” Azért jó a szex, mert egy nő jobban érti a női testet?” Most megválaszoljuk ezeket a sürgető kérdéseket.

Az egyikőtök ilyenkor a férfi?

Nem. Miért? Mert mindketten nők vagyunk. Egyszerű, nem? De amúgy is, vajon mit jelent ez a kérdés igazából? Vajon: Ki van felül?” vagy Ki a domináns?”

Forduljunk a heteró párokhoz a válaszért: mindig a férfi van fölül és mindig ő a domináns? Nem! A leszbikusok is így működnek, mi is cserélgetjük a dolgokat.

Azért olyan nagyszerű a szex, mert a nők jobban ismerik egymás testét?

Nem. Mindenki más, nincs két nő, aki egyformán működne. Az egész a gyakorlásról szól, annak megtanulásáról, hogy a másiknak mikor mi okoz örömet.

Hogy működik a szex pénisz nélkül?

Ahogy a heterók és a meleg férfiak és mindenki más a spektrumon, a leszbikusok is csomó dolgot csinálnak az ágyban (vagy a fotelben vagy az erkélyen). A szex nagyon változatos tud lenni, és a különböző emberek különböző dolgokat élveznek.

A most következő lista egy általános kis útmutató a leszbikus szexhez, de egyáltalán nem teljes, sajnos nem tudtunk minden leszbikust meginterjúvolni hozzá. Illetve megjegyezzük, hogy nem mindenki szeret mindent a lenti listáról, és ezt tiszteletben kell tartani.

1. A jó öreg humping („dörzsölődés”?)

Bizony, vissza az alapokhoz! Az egyik alul, a másik fölül, és előre-hátra mozgás. Mint a misszionárius póz pénisz nélkül - nagyon kellemes tud lenni, simán vezethet akár orgazmushoz is.

2. Ollózás (scissoring, tribbing)

Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire alkalmazzák sokan szex közben ezeket a pózokat. A lényeg nagyon egyszerű: a csiklók összedörzsölése a cél. Sokan a South Parkból ismerik, de higgyétek el, annál vannak egyszerűbb, élvezetesebb és kevésbé vicces pózok is.

3. Orális szex

Na ezt viszont tutira sok leszbikus csinálja. Van, aki jobban szereti adni, van, aki jobban szereti kapni, és van, aki mindkét oldalon imád lenni.

4. Ujjazás

Még egy népszerű fogás. Használhatod az ujjadat kívül, a csiklón, bent és a G-ponton is. Használhatod egy vagy több ujjadat - ahogy neked és a partnerednek kényelmes.

5. Felcsatolhatók (strap-on)

Van a leszbikusok között, aki használ felcsatolhatót - egy műpéniszt vagy dildót, amit igen, felcsatolsz -, és vannak, akik nem. Néhányan ritkán használják, és vannak, akik rendszeresen.

Nem mindenki szereti a behatolós szexet, de sokan nagyon élvezik. Ahogy már említettük korábban, ki kell tapasztalnod, mit szeretsz és mit szeret a partnered - sok beszélgetéssel, gyakorlással, próbálgatással.

6. Dildók, vibrátorok

A mindenféle szexjátékszerek nagyon izgatóak tudnak lenni, és nem csak akkor jönnek jól, ha éppen egyedül vagy. Egyáltalán nem kell behatolnod velük, ha az nem a te kenyered. Haszálhatod kívül, belül, akárhogyan, ahogy jól esik. Nagyon hasznos kis segítség lehet, ha az orgazmus eléréséről van szó, ami sokaknak nem mindig megy könnyen.

A leszbikus szex olyan, mint amit a pornófilmekben mutatnak?

Nem, nem igazán… Nézz leszbikus pornót 5 percig, és azt fogod látni, hogy minden leszbikus úgy néz ki, mint Blake Lively, mind nagyon sok szexi hangot adnak ki, és sokat köpködnek egymásra.

Nézd még 5 percig és azt is megtudod, hogy a leszbikusok imádják a hatalmas dildókat és az agresszív ujjazást (képzeld azt, hogy egy nagyon makacs foltot próbálsz kézzel kimosni a lepedődből), és imádják jó erősen egymáséhoz nyomkodni a puncijukat.

Ja és a puncik mind tökéletesre borotvált, szép, rózsaszín designer puncik.

Nemi betegségek

Bizony, ha két nő szexel, ők is elkaphatnak egymástól mindenfélét. Ha orálisan szexeltek, vagy ugyanazzal a kézzel nyúlsz a partneredhez, mint magadhoz - mind-mind kockázatforrás. 

Amire oda tudsz figyelni: szex előtt és után mindig jól moss kezet, a szexjátékokat mindig jól mossátok el (használjatok fertőtlenítőt is) vagy húzzatok rá mindig új óvszert. Ha pedig valami seb van a szádban vagy az ajkadon, légy óvatos az orális szexszel (kerüld el arra az időre).

Forrás: www.pinknews.co.uk

Fordította: Szekeres Dorka

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X