InspirálóVilág

Feleségül vette barátnőjét az olimpiai bajnok kosaras lány

Elena Delle Donne, aki évek óta a WNBA (Észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság) egyik legmeghatározóbb kosarasa, tavaly jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, Amandát. „Nem rejtőzködöm tovább”, kommentálta a hírt, idén pedig, a coming out világnapján már így nyilatkozott: „nőt szeretek, nem nagy ügy”.

Elena és Amanda négy év után mondta ki a boldogító igent. A november elején megrende­zett New York-i me­nyeg­zőt a The Knot magazin - ahol még sohasem szerepelt azonos nemű pár tagjai között köttetett nász - az év álomesküvőjének választotta.

Érdemes elolvasni pár részletet az esküvő alkalmából Elenáékkal készített interjúból is:

“Akkor tudtam, hogy szerelmes vagyok, amikor egyik hétvégén haza kellett volna mennem meglátogatni a családomat, de szó szerint képtelen voltam otthagyni Elena házát” - meséli Amanda. “Csak halogattam az indulást és kerestem a kifogásokat, amiért még egy kicsit tovább maradhatnék.

Ilyen erősen még soha nem éreztem előtte, hogy valakit ennyire nem akarok otthagyni.

És hogy ki kérte meg a másik kezét? Mindketten! Amanda volt az első, aki térdre ereszkedett 2016-ban, a Michigan-tónál lévő egyik kutyás strandon. “Elena egyáltalán nem számított a lánykérésre, pont ezért tettem fel ott és akkor a kérdést. Igen, beszéltünk korábban az eljegyzésről és a jövőnkről, de fogalma sem volt, hogy ott, Chicagoban fogom megkérni a kezét. Igazából annyira meglepődött, hogy azt hitte, vicc az egész.” - mondta Amanda. Közben Elena a saját lánykérését tervezte, és végül pár héttel a(z első) boldogító igen kimondása után, a fordított lánykérés is megtörtént.

Amikor a boldog és egészséges házasságra terelődik a szó, Amanda felhozza a legjobb tippet, amivel valaha találkozott ezzel kapcsolatban - és ennek több köze van a gyomrunkhoz, mint az agyunkhoz vagy a szívünkhöz. “Mindig legyen tele a hasunk! Ne engedjük, hogy éhessé és mérgessé váljon a párunk - attól mindig minden csak elromlik!” Bölcs gondolatok!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X