Szex

BDSM kezdőknek – amit te is bátran kipróbálhatsz

Akkor ti most fojtogatjátok egymást? Kék-zöld foltok vannak a testeden? Verekedtek szex közben? - legtöbbször ilyen kérdéseket kapok, ha a BDSM téma szóba kerül. Nincs is ezzel gond, kérdezzetek bátran, ez a legjobb módja annak, hogy utána járjatok mi hogyan működik! Kezdő BDSM “rajongó”-ként írom ezt a cikket, főképp azoknak szánom, akiket izgat a téma, de még nem merték kipróbálni.

Bemelegítésnek kezdjünk egy kis áttekintéssel, aztán bemutatok nektek három olyan terméket, ami könnyen használható, nem igényel nagy befektetést, és kombinálni is tudod őket.

A vágyaim.hu támogatásával cikksorozatot indíttottunk, amelyben bejárjuk a szexuális segédeszközök és játékok világát, síkosító kisokostól felcsatolható dildókon át, anális játékokon keresztül a bimbócsipeszekig mindent górcső alá fogunk venni. Mit, mikor, melyiket, hogyan, hányszor, miért, miért ne? Megannyi olyan kérdés, amit félve vagy egyáltalán nem tettél még fel, vagy ha fel is tetted, a választ nem találtad meg rá. Tőlünk még arra is választ fogsz kapni, amiről nem is tudtad, hogy fel akarod tenni.

A BDSM egy gyűjtőfogalom, magába foglalja a kötözés-fegyelmezést, dominancia-alávetettséget, szadizmus-mazochizmust és ezek minden formáját - társulhat fetisizmussal és szerepjátékokkal. Fontos, hogy ahogy minden más szexuális tevékenység, a BDSM is a közös beleegyezésen alapul. Ennek hiányában szexuális erőszakról, kínzásról beszélünk, ami büntetendő. Mielőtt bármibe is belefogtok alaposan beszéljétek át, hogy kinek mi fér bele, és mi az amit egyáltalán nem szeretnétek. Lehet, hogy valakinek a paskolás, kötözés izgató, ugyanakkor nem viseli el, ha a szeme be van kötve és nem látja mi történik körülötte. A cél, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat, és élvezzétek amit csináltok!

Paskoló és cirógató egyben - az előjáték tökéletes kiegészítője

Kezdjünk egy kis cirógató előjátékkal majd fűszerezzük meg 1-2 csípős csapással. Ezzel az egyszerű, de nagyszerű kis eszközzel a kényeztetésről egy pillantás alatt fegyelmezésre lehet váltani. Fekete és pink színű toll véggel is kapható az eszköz, a pálca anyaga erős műanyagból készült. A fegyelmező végén lévő műbőr enyhe, csípős paskoláshoz alkalmas. Rosszlányos szerepjáték elengedhetetlen kelléke!

A szabadság ötven árnyalata - mell- és szeméremcsipeszek - ha valami különlegesre vágysz

Őszintén bevallom, hogy mellbimbó-csipeszről mindaddig nem hallottam, amíg egyik alkalommal a Pepcoban kutakodtunk újabb rendkívül hasznos bigyók után, a barátnőm pedig hirtelen a kosárba dobott egy csomag teljesen átlagos fa ruhacsipeszt. Mivel akkor egy erkély nélküli lakásban éltünk, és a ruháink benti szárítón száradtak, értetlenkedni kezdtem, de a kedvesem csillogó szemekkel, kacéran mosolyogva annyit mondott, hogy majd otthon meglátom mihez kell. Volt meglepi otthon, amikor az előjáték közben előkerültek a ruhacsipeszek és mellbimbó-csipesszé váltak. Nem a legszexibb kiegészítő, de első próbálkozásra teljesen megfelel, ha pedig bejön az érzés lehet nézelődni a szexshopokban, rengeteg típusú csilli-villi csipesz van.
A szabadság ötven árnyalata példányában az az extra, hogy a két mellbimbó szorító össze van láncolva a szeméremajkakra helyezhető csipesszel. A mellbimbó-csipeszek állíthatóak, így mindenféle méretű és formájú cicihez igazítható. Eleinte kell egy kis idő amíg kitapasztaljátok, hogy mi az a pont amikor kellemesen szorít, de nem okoz fájdalmat. A harmadik csipesz felhelyezése is igényel egy kis ügyeskedést, mi a mellékelt útmutatóra hagyatkozva egy kicsi vízbázisú síkosítót használva csúsztattuk fel a klitorisz felől. Plusz pont, hogy a szett tartalmaz egy tartó zsákot, ez megkönnyíti a tárolást és nem kell attól félni hogy összegabalyodik a lánc.

Bad Kitty - tépőzáras, műbőr ágyhoz kötöző szett - a kikötözés legkényelmesebb formája

Amennyire meg voltam veszve a bilincselésért, akkora csalódás volt amikor kipróbáltam. A fém bilincs néhány perc alatt olyan kényelmetlenül vágta a csuklómat, hogy az ígéretesnek tűnő mókát nagyon hamar félbe kellett szakítani emiatt. A sál, kendő jó megoldás, ha valami puhább alternatív kötözőt kerestek, ha pedig valami profibbat, akkor jöhet a Bad Kitty szettek valamelyike. Én most az ágyhoz kötözős példányt hoztam el nektek. Mivel a mi ágyunk fejtámlájához nem lehet erősíteni semmit, mindig gondban voltunk hogyan lehetne a mozgást legkevésbé engedő kötözést megvalósítani. A matrac alá helyezhető pántok a tökéletes megoldás! Két szárat a matrac aljánál, a másik kettőt a tetejénél vezettünk fel, ezt követően beállítottuk a megfelelő hosszúságot. A csuklóra kerülő műbőr pántok plüss belseje kellemes érzést biztosít a csuklón, a tépőzárral pedig méretre lehet állítani. Ha felkerültek a karpántok és a bokapántok, azokat a matrac alatt és felett elvezetett pántok karabinereibe lehet csattintani. A legjobb, ha sikerül nagyjából X formába kerülni, így viszonylag stabilan marad a kötés. Ha megvan a megfelelő pozíció már kezdhet is a domina, akár a cirógató-fegyelmező pálcával, vagy a mellbimbó-szemérem csipeszekkel.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X