Kult

7 leszbikus* pár YouTube-csatornája, amit érdemes követni

Szívmelengető érzés olyan embereket látni, akik megtalálták az igazit, már sok éve boldogok, és szívesen mutatják ezt meg másoknak is néha érzelmes, máskor vicces, de mindig kreatív videókban. A múltkor insta-fiókokat mutattunk szivárványcsaládokról, most itt egy ajánló leszbikus párok YouTube-csatornáival!

Figyelem! Az alábbi csatornák, illetve videók csak angol nyelven érhetők el.

Bria és Chrissy

Bria és Chrissy már nagyon rég óta együtt van, pontosan aznap jöttek össze, mikor Chrissy rájött, hogy leszbikus - még 2011-ben, és 2018-ban házasodtak össze. Több, mint 800 000 követővel övék az egyik legnépszerűbb leszbi YouTube-csatorna, és még pert is nyertek a YouTube ellen, mert az diszkriminatív volt az LMBTQ+ emberekkel szemben.

Karin és Skyler

Karin és Skyler igazán komolyan veszi a YouTuber életmódot. Olyan videókon keresztül mutatják be az életüket, mint amikor részegen elolvassák egymás instás üzeneteit, levágják egymás haját, legyantázzák egymás lábát, elmennek a Pride-ra vagy épp DNS-tesztet csináltatnak. Kreatívak és egyediek, nagyon szórakoztató a csatornájuk!

Sarah és Rachel

Sarah és Rachel egy házaspár Chicago-ból, akik a macskáikkal élnek (nyilván!). Már négy éve YouTube-oznak, úgyhogy elég sok videójuk van mindenféle témában, a legutóbb például egy randijukat vlogolták, de szoktak arról is beszélni, hogy milyen manapság leszbikusnak lenni. 

Sam és Alyssa

Náluk bepillantást nyerhetsz egy kisgyerekes leszbikus pár életébe, ugyanis Sam és Alyssa a fogantatástól kezdve a terhességen át a szülésig, majd a gyerekük első szülinapjáig mindenről csinált videót - ráadásul szupercuki videókat!

Ebony és Denise

Ők is a leszbikus anyuka-YouTuberek táborát erősítik. Már több, mint 8 éve házasok, három gyerekük van. Több témában posztolnak videókat, a családi életükről (vigyázat, olvadozni fogsz ennyi boldogságtól), kihívásokról, illetve nem félnek komolyabb témákat is érinteni (például az autizmust vagy a rasszizmust).

Whitney és Megan

Whitney és Megan, vagyis “Wegan,” ahogy magukat hívják, távkapcsolatban kezdtek, egyikőjük Hawaii-on, a másikuk pedig Angliában élt. Most már együtt utazgatnak a cuki kiskutyájukkal.

Lina és Diana

Lina és Diana a “Lesbiasianz”  vagyis a “leszbikus ázsiaiak”. Nemrég kezdtek el újra gyakrabban posztolni, ami szuper, mert annyira aranyosak, hogy az ember széles vigyorral a száján nézi a videóikat, és nagyon könnyen rákattan, hogy na, még egyet megnézzen… Szóval csak óvatosan!

Ha még mindig nem elég a YouTube-ból, nézd meg ezt a leszbikusokról, leszbikusoknak szóló csatornát is.

Forrás: GoMag

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X