Életmód

Randi kisokos 2 – Nyári randihelyszínek

Első randi kisokos cikkünkben adtunk néhány ötletet, hogyan tudunk testben és lélekben is felkészülni az első találkozóra, mire figyeljünk oda közben és hogyan tovább utána. Arról viszont nem esett szó, hová is mehetünk választottunkkal. Nyár van, hol máshol randiznánk, mint a szabad ég alatt? Jöjjenek az üdítő helyszínek a tökéletes első alkalomhoz!
(Abban az esetben, ha még nincs meg a kiszemelted, a válasz természetesen a qLit rapidrandi augusztus 10-én! -További részletek ITT)

 

Hangulatvadászoknak

Bálint Galéria Kávézó

Kívül szuper kerthelyiség, bent sör a csapon, képek a falon, hogy biztosan legyen miről beszélgetni. Étel itt ugyan nincs, de rendelhető a közeli pizzériából. Cím: 1026 Budapest, Házmán u. 5

Pontoon

Szinte minden nap ingyenes koncertekkel várják a belvárosi hangulatra, mégis szüntelen Duna-parti szélre vágyókat. A hely, amivel lehetetlen melléfogni, de mégsem az klasszikus romantikus. Cím: 1052 Budapest, Id. Antall József rakpart 1.

 

Pagony kert

Randiznál valami nem megszokott helyen? Mit szólnál egy üres medencéhez? Bizony, Budapesten erre is van lehetőség, irány a Pagony! Ízek a vizek helyén. Cím: 1114 Budapest, Kemenes u. 10

Kőleves

Színes székek a murván. Tágas terek, mégis családi hangulat, ráadásul a Kőleves is csatlakozott a Biztonságos Tér programhoz, őket ezért még melegebb szívvel ajánljuk! Cím: 1075 Kazincy u. 41.

 

Romantikusoknak

Fellini Római Kultúrbisztró

Örök klasszikus. Ugyan elég sokszor teltház van, de higgyétek el, megér néhány perc várakozást egy Duna-parti nyugágy. Páratlan panoráma, páros élmény. Cím: 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 5.

Kabin

Bár ők nem örülnének valószínűleg ennek a kifejezésnek, de ők bizony a pesti Fellini. A Szúnyog-szigeten (vagy, aki úgy ismeri: Népszigeten) egyébként is remek sétákra lehet indulni az első és a sokadik randi alkalmával is. Érdemes itt lehuppanni a Duna-partra a kirándulásotok végén. Naplementében még gyönyörűbb! Cím: 1127 Budapest, Népsziget u. 727.

 

Szentendre

Szűk utcák, kávézók és cukrászdák sokasága. Ha egy kis botladozásra vágysz a macskaköveken és a Vár túl uncsi, akkor hajrá, itt csöpög a romantika! Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető.

 

Sportosabbaknak, bevállalósabbaknak

János-hegy

Akár gyalog, akár busszal, akár libegővel, rajta! Friss levegő, távol a város zajától, de mégis közel. Kilátás, libegés, első csóknak tuti helyszín.

Budakeszi vadaspark

Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az állatok nem 2x2 négyzetméterre vannak bezsúfolva. Természetközeliség, nem mindennapi helyszín.

 

Visegrád

Szintén jól megközelíthető, királyi panorámával bíró randihely, az extrémebb programokat kedvelőknek pedig kötelező a bobpálya!

 

Spontán gondolatok kedvelőinek

Margitsziget

Fogjatok egy sört, bort vagy ásványvizet, take away salit vagy egy zacskó mogyorót, és irány a Margitsziget! Vadaspark, zenélő szökőkút, Duna-part, fűbenfekvés, bringóhintó, amit csak akartok.Eegy helyszín, számtalan lehetőség. Csak lazán!

 

Ez csak néhány ötlet volt, tiétek a világ! Arra azért figyelj, hogy ha nagyon ismeretlen a választott helyszín mindkettőtök számára, érdemes inkább olyan helyen találkoznotok előtte, ahová mindketten biztosan odataláltok: együtt még a bolyongás is vicces, külön-külön viszont rendkívül bosszantó lehet.

Tehát randira fel, érezzétek jól magatokat és egymást!

Ha még nem találtad meg az ideális randipartnert, várunk augusztus 10-én este 7 órától a Jelenben! Ne felejts el regisztrálni!

 

Következő randi cikkünkben pedig adunk néhány ötletet arra az esetre is, ha nincs se nyár, se jó idő, cserébe viszont van jégeső és szélvihar.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X