qLit

Boldog pingpong-karácsonyt, várunk titeket 2019-ben is!

32 alkalom, 2 pingpongkupa, 133 résztvevő, 663 játékóra. Ha péntek este, akkor pingpong a BME Sportközpontban!

Múlt pénteken tartottuk 2018 utolsó pingpongalkalmát. Mi formabontó játékokkal és karácsonyi zenével, ti sütikkel készültetek a karácsonyi pingpongbulira.

Zajlik a röppongrangadó

A qLit-Atlasz pingpong az Atlasz LMBTQ Sportegyesület 2018-ban indult egyik új szakosztálya. Április 7-én mutatkozott be az Atlasz sportnapon, és április 27-től hetente játszunk a BME Sportközpontban.

A játék 6 asztalon zajlik, egyszerre maximum 16-an tudtok játszani

Azóta 32 alkalmon vagyunk túl, és az egyórás játék a nagy érdeklődésre való tekintettel szeptembertől kétórásra bővült. Ebből 2 pénteken kupa keretében mérhettétek össze tudásotokat. Összességében 2018-ban 133-an látogattatok el hozzánk, és együtt 663 órányit pingpongoztunk.

Megnyitó

Jövőre is ugyanitt, ugyanígy találkozunk: péntek esténként 6-8-ig a BME Sportközpontban!  Év elején pedig figyeljétek a híreket: februártól tervezünk egy edzésalkalmat is bevezetni, illetve a januári évkezdéskor meghirdetjük a 3., téli pingpongkupánkat.

Ha még nem vagy fent a levelezőlistánkon, dobj egy emailt a pingpong@qlit.hu-ra, hogy ne maradj le a januári alkalmainkra való jelentkezésről! 2019-ben is minden érdeklődőt szeretettel várunk! A részleteket itt olvashatjátok.

 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X