ÉletmódInspiráló

Négy tuti tipp, hogyan találkozhatsz leszbikus* lányokkal

A cikket a DIVA magazinról fordítottuk (és írtuk át itt-ott)

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy nehezen ismerkedem lányokkal, ez  sokszor egyszerre magányos és frusztráló érzés. Az előbújásom óta eltelt hat évben igen magas szintre sikerült fejlesztenem a környezetemben lévő leszbikus és biszex lányok felismerését, ezért igazán hálás lehetek a gaydaromnak (a melegek felismerésének képessége – magyarul talán melegradar – a ford.) ami nélkül szerintem menthetetlenül magányos és szingli lennék. Itt van tehát négy lehetőség, hogyan találkozhatsz a legnagyobb eséllyel leszbikus*  lányokkal.

 

Csatlakozz egy sportklubhoz, csapathoz!

Persze, tudom, iszonyúan sztereotip, de be kell látnunk, hogy sok leszbikus* lány sportos. Egyáltalán nem biztos, hogy ez minden sportágra igaz, de sok foci/kosár/hoki/kézi/röpi csapatban vannak meleg és biszexuális lányok. Én személy szerint nem vagyok atlétikus alkat. Ami azt illeti, a leggyorsabb út az agyrázkódáshoz, ha engem beválasztanak a hokicsapatba. Vagy bármilyen csapatba. De rájöttem, hogy szurkolni akkor is lehet, szóval indulás az oldalvonal mellé a helyi sporteseményekre, és el ne szalaszd lecsekkolni a legmenőbb játékosokat! Sőt, az is lehet, hogy még azelőtt „a pályán találod magad”, mielőtt ráeszmélnél.

 

Önkénteskedj!

Nem csak a közösségnek, de a magánéletednek is jót tehetsz vele. Önkénteskedni fárasztó elfoglaltságnak tűnhet, viszont nagyon sok karma-vezérelt, lelkiismeretes és önzetlen leszbikussal* találkozhatsz általa. Természetesen ezek az értékek ugyanúgy megtalálhatóak a társadalom heteroszexuális tagjaiban is, viszont nem őket követem titokban az ingyenkonyhán. Higgy nekem, és próbáld ki! A következő randipartnered talán épp egy kórházban mesél gyerekeknek esti mesét, vagy adományokat gyűjt a hajléktalanoknak (vagy cikket fordít a qLitnek - a ford.).

 

Ismerkedj a neten!

Igen, tudom, ez elég időigényes, és sokszor kellemetlen tud lenni, de vágj bele! Rémisztőnek tűnhet, hogy megannyi felesleges rubrikát kell kitölteni, hogy az előnytelenebbnél előnytelenebb fotóid közül kell kiválasztanod a legelfogadhatóbbat, hogy órákat töltesz egy rövid bemutatkozó mondat összerakásával (mert hát megnyerőnek és humorosnak kell lennie), a kínos első randikról meg nem is beszélve. Ha számodra küzdelmes saját magadat bemutatnod, kérd meg egy barátod, hogy tegye meg helyetted!  Légy bátor, ne feszülj túlságosan rá, csekkold rendszeresen a profilod, hiszen a társkersőkhöz folyamatosan csatlakoznak új arcok! Érdemes nyitva tartani a szemed, így hamar találhatsz magadnak valaki hozzád illőt. Ja, és egy fontos dolog: nem lehetsz mindenkinek az esete, ne vedd magadra az elutasítást sem.

 

Kérd meg barátaidat, hogy hozzanak össze egy ismerősükkel!

A barátaid biztos ismernek más leszbikus* lányokat is - bár lehet, hogy még nem tudnak róla. A tágabb környezetedben garantáltan vannak olyan lányok, akik nagyon szívesen találkoznának veled. Ennek tudatában itt az ideje, hogy megkérd a barátaidat, hogy járjanak nyitott szemmel. Olyan ez, mint egy csajszerző-hálózat. Nem árt, ha mindenki tudja, hogy  szabad vagy és aktívan keresel, így nagyobb az esély, hogy  barátaid/kollégáid/testvéreid körében akad valaki, akinek megtetszel.  Ráadásul ki ne akarna az az ember lenni, aki összehozott egy új leszbikus párocskát? Elég menő dolog! 

Ezek tehát a legjobb tippjeim arra, hogyan találhatod meg a környezetedben élő leszbikusokat*. Fontos azonban megemlítenem, hogy ne próbáld meg kombinálni a fent elhangzottakat,  például ne kérd meg a barátnőd, hogy hozzon össze a főnökével, aki a helyi hajléktalanszállón önkénteskedik, és a legutóbbi hokimeccse óta követed. Használd újdonsült tudásod bölcsen, és élvezd! Te már előbújtál, így a legnehezebb részt már magad mögött tudhatod!  Ne csüggedj, tarts ki, és megtalálod a párodat is!

Forrás: http://www.divamag.co.uk/Diva-Magazine/Dating/4-Ways-to-meet-lesbians-and-bi-women/

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X