ÉletmódInspirálóSzex

Leszbikus szex-sztereotípiák és az ollózás legendája – B@szki, én is! podcast ajánló

A B@szki, én is! legújabb részében Kriszti, a szex rovatunk főszerkesztője vendégeskedett. A téma pedig mi más lehetett volna, mint a leszbikus szex! Szó esett a jól ismert sztereotípiákról, a leszbikus pornóról, az ollózás legendájáról, a maszturbációról, sőt Vica, a podcast házigazdája arról is mesélt hogy milyen volt az első orális élménye nővel.

A B@szki, én is! egy podcast, ahol Vica és vendégei megdöntik a tabukat, hogy utána ágyba vigyék őket. Ahol olyan kérdésekre kapsz választ amiket még te sem mertél feltenni magadnak. Ami annyira túlfűtött, hogy miközben hallgatod felnyög a fülhallgatód. Egy podcast, ahol mindent megbeszélnek szexről, kapcsolatokról, ismerkedésről, önképről tabuk nélkül, ahogy azt négy- vagy többszemközt egy pohár borral tennénk. 

A Krisztivel készült epizódot Spotify-on és Apple Podcasten is meghallgathatjátok és a weboldalon is meghallgathatjátok. 

Ha kíváncsiak vagytok a többi beszélgetésre, akkor a https://baszkienis.hu/epizodok/ linket látogassátok meg, ha pedig nem akartok lemaradni a legfrissebb tartalmakról, akkor kövessétek a Facebook oldalukat: https://www.facebook.com/baszkienispodcast

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X