Életmód

Hová menjünk?

Szombat este van, elindulnál bulizni, de nem tudod, hova érdmes menni? Szerencsére egyre több lehetőség közül válogathatsz - bár ez valószínűleg csak akkor igaz, ha Budapesten élsz. Nézzük, hová mehetünk a városban!

WOW (Women On Women)

Főleg lányoknak-nőknek szóló, de mindenki számára nyitott, havonta egy-kétszer megrendezésre kerülő partysorozat. Fiatalos, vegyes társaság. Zene: dance-pop. Nyáron open-air partikkal tarkítva. Bázishelyszín általában: Toldi Klub.

Facebook

Ösztrosokk

A legrégebb óta futó leszbikus party-sorozat, belépés csak lányoknak/nőknek 18 év felett. Párhavonta a buli nyitott a fiú barátok számára is, ezt a Facebook eventnél mindig jelzik a szervezők. Club dance & retro zene. Havonta kerül megrendezésre.

Facebook

VIBE

2016-ban indult, havonta általában kétszer jelentkező heterobarát pop bulisorozat. Vegyes társaság, a fiú-lány arány olykor egyenlő, olykor több a fiú. Zene: dance-pop. A helyszín változatos, nyáron általában a Margitsziget vagy a Kopaszi-gát egyik szórakozóhelyén találkozhatunk leginkább a VIBE molinójával.

Facebook

Hello

2012 óta futó, havonta jelentkező pop bulisorozat, jelenleg a Toldi Klubban kereshetjük őket. A Hello indulásakor körülbelül 50-50% volt a fiú-lány arány, azonban ez szépen lassan a fiúk javára billent.

Facebook 

!Szkafander

A budapesti éjszaka egyik legrégebbi LMBTQ-buliszervező csapata. Felállásában sokat változott az utóbbi években, de az alapkoncepciójához mindig is tartotta magát. Mottójuk, a Straight Friendly House Clubbing tökéletesen leírja víziójukat: legyél bárki, szívesen látnak a tánctéren, mert ott mind egyek vagyunk. Fatma, Legars és Marion triója zeneileg leginkább négynegyedes műfajokban mozog, és egyszerre igen egységes, mégis meglepően változatos a stílusuk a könnyed és vokális nu-discótól a súlyosabb deep house-on át a csattogó tech house-ig.

Facebook 

OMOH

A technoszexuális forradalmat hirdető OMOH elsősorban az újdonságokra és az izgalmas elektronikus zenékre fogékony meleg közönséghez szól. Ízlésformáló és felzárkóztató jellegű bulisorozat, mely az orosz rendőrség különleges egységének nevét kölcsönzi. Visszafelé olvasva homo -, az öndefiníciója pedig "homo house kommandó".

Facebook

 

Wannabe

Új színfolt az éjszakában. Heterobarát, színes party, leginkább a ‘90-es évek zenéivel havonta egyszer.

Facebook

Oops!

A legfiatalabb bulisorozat, az Anker’t-ben péntekenként ezzel a queerpartival színesitik az éjszakát. A társaság a tapasztalatok alapján sok fiúból, sok arra tévedő külföldiből, és több, bár sokszor inkább kevesebb lányból tevődik össze. Trashpop mindenkinek!

Facebook

Kis túlzással elmondható, ha Budapesten jársz, és bulizni vágysz egy átlagos péntek vagy szombat estén, jó eséllyel találsz kedvedre valót, de érdemes előtte átnézni a Qlit eseménynaptárát

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X