qLit

Csatlakozz a szerkesztőség fantasztikus csapatához

Mint talán tudjátok, a qLit május 31-én töltötte be a 7. születésnapját. Amit talán nem tudtok, ez az első cikkünk évfordulója – vagyis, minden a magazinnal indult!

Azóta mennyi minden történt! Beindult jópár programunk, például az Atlasszal való kooperációnk gyümölcse, a pingpong; a mindig új kihívásokkal váró kocsmakvíz; vagy legújabb progink, a túrázás; illetve kaptunk egy LIFT-díjat fáradhatatlan közösségi munkánkért. A qLit célja mindig is egy élő közösség létrehozása volt, de az online jelenlétünk elengedhetetlen. Többek között a qLit kétnyelvű tartalmaival tudtuk magunkra felhívni külföldi szervezetek figyelmét, például a European Gay and Lesbian Sports Federation-t (EGLSF) és a hozzátartozó EuroGames eseménysorozatot, a EuroCentralAsian Lesbian Community-t és a hozzátartozó European Lesbian Conference eseménysorozatot (ELC), illetve az Amnesty International norvég ágát. A fenntarthatóságunkat biztosító külföldi granteknek is fontos feltétele a rendszeres, nemzetközi tartalom. 

Az évek során kicsit háttérbe szorult a szerkesztőség munkája, ami miatt sokan kiestek, és most kevesek vállán nyugszik ez a fontos teher. Ezért most szeretnénk újratervezni a magazint, és ehhez rád is szükségünk van. Ha kedvet és lelkesedést érzel magadban, csatlakozz a szerkesztőség önkéntes csapatához és gyere el a nyári csapatépítőnkre 2024. augusztus 8-án, hogy meghívhassunk egy italra és megismerkedjünk!

Potenciális szerepkörök: social media, cikkírás, fordítás (angolról magyarra, magyarról angolra), szerkesztői szerepkör.

Mit kapsz a lelkesedésedért cserében?

  • Egy remek közösség tagja leszel.
  • Részt vehetsz rendszeres csapatépítőkön, például kocsmatúrán, mini golfon, kiránduláson, bográcsozáson.
  • A nagysikerű qLit-programokon ingyenesen részt vehetsz.
  • Egy fontos ügyért tehetsz, számítani fog a hangod!

Itt tudsz jelentkezni egy rövid form kitöltésével július 28-ig.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X