Bulik

qLit

WOW (Women On Women)

Főleg lányoknak-nőknek szóló, de mindenki számára nyitott, havonta egyszer megrendezésre kerülő partysorozat. Fiatalos, vegyes társaság. Zene: dance-pop. Nyáron open-air partikkal tarkítva. Bázishelyszín általában: Toldi Klub.

Facebook

Ösztrosokk

A legrégebb óta futó leszbikus party-sorozat, belépés csak lányoknak/nőknek 18 év felett. Párhavonta a buli nyitott a fiú barátok számára is, ezt a Facebook eventnél mindig jelzik a szervezők. Club dance & retro zene. Havonta kerül megrendezésre.

Facebook

Hello

2012 óta futó, havonta jelentkező pop bulisorozat, jelenleg a Toldi Klubban kereshetjük őket. A Hello indulásakor körülbelül 50-50% volt a fiú-lány arány, azonban ez az arány szépen lassan a fiúk javára billent.

Facebook 

Wannabe

Új színfolt az éjszakában. Heterobarát, színes, leginkább a ‘90-es évek zenéivel.

Facebook

OMOH

A technoszexuális forradalmat hirdető OMOH elsősorban az újdonságokra és az izgalmas elektronikus zenékre fogékony meleg közönséghez szól. Ízlésformáló és felzárkóztató jellegű bulisorozat, mely az orosz rendőrség különleges egységének nevét kölcsönzi. Visszafelé olvasva homo -, az öndefiníciója pedig "homo house kommandó".

Facebook

Bulik még

Garcons

Oops

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X