Kult

Az 5 legszebb leszbi* lánykérés, amit a képernyőn láttunk

Nem, nem sírunk, csak belement valami a szemünkbe…

The L Word – Carmen és Shane 

Carmen volt Shane első komoly kapcsolata a sorozatban. A sok szenvedés és dráma (megcsalás, Carment kitagadta a családja…) után Dana elvesztése adja meg a végső lökést Shane-nek, hogy feltegye a nagy kérdést (feketében, mintegy ómenként). Carmen végül csak azután mond igen, hogy a csapat érzelmes búcsút vesz Dana hamvaitól. Na, látom, neked is belement valami a szemedbe...

 

Orange Is The New Black / Narancs az új fekete – Piper és Alex

A börtönlázadás a végét járja. Néhány rab Frieda titkos helyén bújt el és Piper visszaadja Alex szemüvegét, majd féltérdre ereszkedik és megkéri se veled-se nélküled szerelme kezét egy doboz bab és egy megható beszéd segítségével.

 

Grey’s Anatomy / Grace klinika – Callie és Arizona

Miután jó nagyot veszekedtek azon, hogy Mark mennyire nem hagy időt nekik a magánéletre, Arizona azt mondja, bármit megtesz, hogy Callie boldog legyen. Mire Callie azonnal rávágja: „Gyere hozzám feleségül!” Másodpercekkel később autóbalesetet szenvednek, de a válasz természetesen „igen”, mikor Callie felébred a kórházban. 

 

Glee – Santana és Brittany

A Hand In My Pocket/Feel The Earth Move imádnivaló mashupja után Santana azt mondja Brittanynak: „Örökre veled akarok mashupolni!” Majd térdre ereszkedik az egész Glee klub előtt, hogy megkérje pompomlány barátnője kezét, aki igent mond: és I, és G, és E és N! Igeeen!

 

Queer As Folk / A fiúk a klubból – Lindsay és Melanie

Lindsay elviszi Melanie-t a testvére esküvőjére. Akkora rajta a nyomás, hogy titkolja a kapcsolatukat a családja előtt, hogy a végén mindenki előtt megkéri Mel kezét, mikor tósztot mond a menyasszonyra. Nem rögtön, de igen a válasz, és az esküvő is bekerül egy későbbi részbe. Ez az!

 

Forrás: divamag.com

Fordította: Kató Juci

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X