Kult

8+1 leszbi sztárpár, akik miatt elhisszük, hogy létezik a szerelem

Felfordult a világ és felborult az életünk is - ilyen időkben nehéz elhinni, hogy igenis, létezik szerelem. És mégis, vannak párok, akik még mindig együtt vannak, minden nehézség ellenére. Szóval íme egy kis szíverősítő képösszeállítás a tíz kedvenc leszbikus* párunkról, akikre a nehéz időben is lehet mutogatni, hogy tessék, így is lehet.
Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Az első és megkerülhetetlen páros az #álmaimkapcsolata hashtag alatt. 2005 óta vannak együtt, 2008 óta pedig házasok. Örökbefogadott állataikkal élnek és azóta is olyanok, mint borsó meg a héja. 

 

Sarah Paulson & Holland Taylor

Mert nem csak fiatal leszbikusok léteznek, és bármilyen korban meg lehet találni a szerelmet - ezt bizonyítják. 2015 óta vannak együtt és a közös instagramos képeik iszonyúan cukik.

 

Lauren Morelli & Samira Wiley

Három évig voltak együtt, mielőtt megházasodtak, miután az Orange Is The New Black forgatásán találkoztak. Lauren elvált akkori férjétől, mikor rájött, hogy komoly érzelmeket táplál Samira iránt. Nem volt könnyű kezdés, de annál tündérmesébe illőbb a történetük!

 

Cynthia Nixon & Christine Marinoni

Épp az LMBT jogokért tüntettek, mikor találkoztak 2004-ben, és 2012-ben házasodtak összes. Lett egy fiuk, Max, és mindig támogatták egymást minden nehézségben, ami azt bizonyítja, hogy a kapcsolatba fektetett energia, türelem és kölcsönös támogatás igenis megtérül.

 

Lily Tomlin & Jane Wagner

Talán ez a kapcsolat tart a legrégebben a listánkon, ugyanis 2013-ban házasodtak össze, miután már 42 éve együtt voltak! A legjobb, hogy imádnak együtt dolgozni, ami azt bizonyítja, hogy van olyan, hogy sosem elég a másikból. Valóságos csoda!

 

Jodie Foster & Alexandra Hedison

2014 óta házasok, és bár eléggé kerülik a reflektorfényt, amikor mégis látjuk őket, akkor mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnnek. És bár nem reklámozzák halálra magukat, sok projektben dolgoznak együtt és ahogy ők mondják, vigyáznak egymás lelki épségére. 

 

Ellen Page & Emma Portner

Page és Portner az Instagramon találkoztak - a többi pedig már történelem. 2018 óta házasok és van egy szupercuki terrierjük. Imádjuk, ahogy az instájukon és a YouTube-csatornájukon táncolnak, nem tudunk betelni velük!

 

Tig Notaro & Stephanie Allynne

Ők nem csak egy pár, hanem egy csapat - együtt dolgoznak és (mégis) őrülten szerelmesek egymásba. 2013-ban találkoztak, majd két évvel később házasodtak össze, és azóta is boldogan élnek. Kemény időket is átéltek, például rákot és gyászt is, de ez sem törte meg a kapcsolatukat, sőt, még erősebbek lettek. (Igen, Stephanie játszotta Alice barátnőjét, Nat-et az L Word: Generation Q-ban - jól kiszúrtátok!)

 

Jane Lynch & Jennifer Cheyne

Együtt jártak, majd szakítottak - és végül egy évtizeddel később jöttek újra össze! Ami azt mutatja, hogy néha csak egy kis idő kell, hogy két ember igazán összeillő párossá váljon. Mi ez, ha nem romantikus?

 

Forrás: Divamag

Fordította: Kató Juci

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X