ÉletmódSzex

Szexjelenetek, amikre vadul kattintgattam még koleszban

Az autostraddle.com készített egy pikáns listát, aminek néha-néha jó hasznát vehetjük.
Viszonylag fiatalon kezdtem el pornót nézni. Eleinte heteró párokról találtam csak videókat, akik öltözőkben dörgölőztek egymáshoz, hangosan ziháltak, miközben időnként azt üvöltözték, hogy “Bassz meg!”.

Amikor rákerestem a melegpornóra, általában olyan filmekre bukkantam, amikben két szőke pasi kezdeményezett “Hé, kerékcserére jöttél?” vagy “Az edző azt mondta, hogy meg kell dolgoznunk az új srácot…” kezdetű beszélgetéseket. Bár mostanra már bejön a melegpornó, amikor egyetemre jártam, még nem volt az én műfajom.

Semmi másra nem vágytam, csak az ágyamon fetrengve nézni a kis TV-men, ahogy két nő markolja, csókolja, és dugja egymást legalább 72 percen keresztül, miközben én kimaszturbálom magamból a lelket is. Végül a YouTube-hoz fordultam a sorozatokból összevágott rajongói videókért, és újra és újra visszapörgettem a filmekből ismert pikáns jeleneteket.

Jöjjenek hát a kedvenc szexjeleneteim sorozatokból és filmekből, egyetemi éveim előttről és utánról, amiktől elsötétítem a szobát, gyújtok pár gyertyát és vadul kattintgatok az egeremmel. (Oké, valójában nem szükséges besötétíteni, sem gyertyát gyújtani, akár egy átlagos kedd délután is kész vagyok aquaparkká változtatni az ágyamat.)

 

Tess & Finley megadják a módját! (L: A Q generáció - 2020)

Ezt a jelenetet személyesen nekem írták, biztos vagyok benne. Ahogy Finley leveszi magáról azt a rettenetesen csúnya inget és megvillantja a sportmelltartóját, miközben a gyönyörű Tess alatta vonaglik. Ahogy Finley Tess szájába teszi az ujját és addig szexelnek, amíg Tess le nem izzadja az összes csillámporos szemfestéket. És mindeközben a kedvenc Sylvan Esso dalomat játsszák a háttérben? Erről van szó!

 

Megan & Graham nagyon cukik együtt (Mentsd meg a pom-pom lányt! - 2000)

Ez egy nagyon cuki jelenet. Akkor találtam rá, amikor valami romantikusra vágytam, és még nem tudtam, hogy a szex egy másik nővel gyengéd, kicsit ügyetlen és őrülten aranyos is lehet. Ez a jelenet egyszerre töltött el aggodalommal és izgalommal. Akkoriban még nem bújtam elő, és biztos voltam benne, hogy a családom engem is elküldene egy ilyen átnevelőtáborba, ha elmondanám nekik, hogy mi is a helyzet.

 

Nomi & Amanita az alkalomhoz méltóan ünnepli a Pride-ot (Nyolcadik érzék - 2015)

Sosem gondoltam, hogy a hang, amit egy nedvességtől csatakos szíj csattanása okoz a parkettán, lerepíti a bugyimat. Ez a jelenet rövid és mocskos, és képes arra csábítani, hogy 2-3 alkalommal is újra akarjam nézni. A Nyolcadik érzék nem hálózott be annyira, mint sok más embert, úgyhogy viszonylag hamar feladtam, de úgy hallottam, hogy a sorozat több bugyieldobó jelenetet is tartogat.

 

Abby & Chris ignorálják az üzeneteket és betartják a határokat (A dolog folyamatban - 2019)

Kapcsold le a lámpát, juttass a csúcsra és kérdezd meg, legközelebb is szexelhetünk-e. Odáig vagyok ezért a jelenetért! Annyira valós és édes. Abby és Chris mind a ketten olyan jól néznek ki, hogy a plafonig repítik a pulzusom. A zihálásuktól, a nevetésüktől, a nyögéseiktől abszolút kész vagyok az egetrengető orgazmusra.

 

Nikki & Kat felülnek a szivárványos kisvonatra (Kusza kapcsolatok - 2007)

Csak annyit mondok, húha. Ebben a jelenetben MINDEN odabasz. Pont elég hosszú ahhoz, hogy egy párszor visszatekerve a csúcsra juttasson még szeminárium előtt. Láthatunk ujjakat szopogató ajkakat, van benne beszélgetés a pina ízéről (Csirke? Most tényleg?) és mindez egy könyvtárban, ahol mindig is csinálni akartam. Az egyetlen dolog, ami megtöri a varázst, Mila Kunis rettenet cipő választása.

 

Ronit & Esti bebizonyítja, hogy legalább az egyikük rendszeresen jár fogorvoshoz (A rabbi meg a lánya - 2017)

Köpj. Ennyi. Ha szoktunk szexelni, ezt kérlek tartsd észben.

 

Forrás: autostraddle.com

Fordította: Nagy Ibolya

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X