qLit

qLit hosszúhétvége a Pride-on – képes beszámoló

Múlt hétvégén lezajlott a „qLit-Pride hosszúhétvége”, szuper, hogy ennyien részt vettetek a programjainkon, nagyon-nagyon jól sikerült ez a pár nap, köszönjük mindenkinek, aki eljött!

Pénteken a pingpongkupán régi-új nyertest avattunk, de akár az 1., akár a 20. lett valaki, ugyanolyan lelkesedéssel játszotta végig a 3 órát, köszönjük.


Szombat reggel akadályversennyel kezdtünk, ahol a csapatok gigászi küzdelemben vettek részt: a célbadobástól kezdve a logikai feladványokon át egészen a (rövid!) sorversenyig mindent beleadtak a résztvevők.


Az akadályverseny után a szabadtéri kocsmakvíz következett, ahol a már jól megszokott, Ágota-féle kvízen mérkőztek meg egymással a csapatok. Az év csúcspontja kocsmakvíz szempontból!


Vasárnap egy 10 kilométeres túrával zártuk a hétvégét a Budai-hegyekben. A szép kilátásért meg kellett dolgoznunk kicsit, de az időjárás kegyes volt hozzánk, tökéletes kirándulóidőt kaptunk.


A kvíz és a kirándulás programunk most elmegy egy kis szünetre, ha még nem iratkoztál fel a hírleveleinkre az egyes programokhoz, tedd meg most a honlapunk főoldalán.

A fotókat köszönjük Kovács Katt Katinak!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X