qLit

Május 28. – qLit 5. szülinap + kocsmakvíz

Május végén ötévesek leszünk, és ezt szeretnénk veletek együtt ünnepelni május 28-án, szombaton! Várunk titeket szeretettel egy szülinapi kocsmakvízre és közös koccintásra, tortázásra, beszélgetésre és egy kis bulira a Malomudvarban, a különleges hangulatú, menő Mangó kávézóban a Soroksári úton, a Müpával szemben, ami aznap este csak a miénk lesz.

FONTOS: a helyszínen csak készpénzben tudtok majd fizetni az italokért

Program

  • 18:00 kapunyitás és kocsmakvíz helyszíni regisztráció kezdete
  • 18:30 kocsmakvíz
  • 20:30 koccintás
  • 20:30 – 23:00 kötetlen beszélgetés, iszogatás

Belépés

Az estére a helyszínen támogatói jegyeket fogunk árusítani 1000, 2500 és 5000 forint értékben. Ezek megvásárlásával tudod támogatni a szülinapi bulink költségeit és az egyesület működését, az este folyamán pedig kis ajándékcsomagokat is kisorsolunk a résztvevők között.

Kvíz

A kvíz betelt, de a várólistára még jelentkezhetsz. Az esemény előtt pár nappal értesítünk, hogy befértek-e.

Ha szeretnél/szeretnétek jönni a kvízre is, mindenképp regisztráljatok ezen a formon, mert enélkül nem fogtok tudni részt venni: https://forms.gle/ReaPG4gU4UjQHLKM9

A kvíz szokásos részletei: 2-6 fős csapatok jelentkezését várjuk egy kis agytornára, de az sem gond, ha egyedül érkezel, sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek! (Több agy valószínűleg jobb esélyekkel indul, de 2 szuperagy is simán nyerhet!)

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény.

Pontos helyszín

Hungária Malomudvar, Mangó Café
Cím: Budapest, 1095 Soroksári út 48, 1095

Ahogy besétáltok a Hungária Malomudvarra a Soroksári útról, pont szemben találjátok a Mangó Cafét.

Nagyon várunk titeket, nélkületek a qLit nem válhatott volna sikeressé, ünnepeljünk együtt!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X