qLit

Pre-Pride qLit nap a Margitszigeten (Augusztus 8.)

Hosszú kényszerszünet után ismét jelentkezünk, méghozzá rendhagyó formában! Augusztus 8-án, szombaton egész napos, ingyenes qLit rendezvénnyel várunk titeket a Margitszigeten.

Gyere egyedül vagy a barátaiddal, hozz egy plédet, rágcsát, üdcsit és kész. Ha egyedül jössz, akkor is találunk neked csapatot az akadályversenyre és kvízre is.

FONTOS: Regisztrálj EZEN A FORMON, ha érdekel az esemény. Ez nem kötelez semmire, de így meglesz az email címed és erre a címre fogjuk kiküldeni később az összes fontos infót, a pontos helyszínt az esemény előtt, adott esetben időjárás matti változást. 

 

Program

10:00-12:00  Akadályverseny – győzzön a jobb!

Középiskolás időket idéző szabadtéri akadályverseny a qLittel! 4-6 fős csapatokat várunk egy többállomásos szellemi és fizikai kihívásra a friss levegőre. Egy-egy állomáson változatos ügyességi vagy logikai feladatokat kell megoldani. Az sem baj, ha egyedül vagy csak 1-2 barátoddal jönnél, találunk neked csapatot!

12:00-15:00 Piknikezés, pléden fekvés, kártyázás, tollasozás, evés-ivás

15:00-16:30 “Kocsmakvíz”

Újra jelentkezik a qLit kocsmakvíz, 2-6 fős csapatok gyülekezzetek! De az sem gond, ha egyedül érkezel, sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek!

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény.

16:30-tól folytatódik a piknik

 

Ez olyan FONTOS, hogy még egyszer ide írjuk: Regisztrálj EZEN A FORMON, ha érdekel az esemény. Ez nem kötelez semmire, de így meglesz az email címed és erre a címre fogjuk kiküldeni később az összes fontos infót, a pontos helyszínt az esemény előtt, adott esetben időjárás miatti változást. 

Ha kérdésed van, várjuk a program@qlit.hu-ra! 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X