PrideqLit

Post-Pride qLit nap (Augusztus 7.) – Regisztrálj!

Új alkalmat hirdetünk az időjárás miatt elmaradt akadályversenyre és kocsmakvízre! Augusztus 7-én, szombaton egész napos, ingyenes qLit rendezvénnyel várunk titeket a Margitszigeten (adományokat elfogadunk). Esőnap: augusztus 8. Mi már nem bírjuk tovább qLites program nélkül, reméljük, ti se!

Gyere egyedül vagy a barátaiddal, hozz egy plédet, rágcsát, innivalót és kész. Ha egyedül jössz, akkor is találunk neked csapatot az akadályversenyre és a kvízre is.

Most egyszerűsítünk a dolgon: egy regisztráció elég (de csapatonként egy embernek kötelező), akármelyik programra is jössz - a lényeg, hogy meglegyen az elérhetőséged, és így el tudjuk később küldeni az összes fontos infót: https://forms.gle/97V2ibyW8NwX9LyN6 

 

Program

10:00-12:00 Akadályverseny - győzzön a jobb!

Középiskolás időket idéző szabadtéri akadályverseny a qLittel!

4-6 fős csapatokat várunk egy többállomásos szellemi és fizikai kihívásra a friss levegőre. Egy-egy állomáson változatos ügyességi vagy logikai feladatokat kell megoldani. Az sem baj, ha egyedül vagy csak 1-2 barátoddal jönnél, találunk neked csapatot!

 

12:00-15:00 Piknikezés, pléden fekvés, kártyázás, tollasozás, evés-ivás

 

15:00-16:30 “Kocsmakvíz”

Újra jelentkezik a qLit kocsmakvíz, 2-6 fős csapatok gyülekezzetek! De az sem gond, ha egyedül érkezel, sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek!

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény.

 

16:30-tól folytatódik a piknik

 

Nevezési díj most nincs, de adományokat elfogadunk.

Ez olyan FONTOS, hogy még egyszer ide írjuk. Regisztrálj itt: https://forms.gle/97V2ibyW8NwX9LyN6 , ha érdekel az esemény. Ez nem kötelez semmire, de így meglesz az email címed és erre a címre fogjuk kiküldeni később az összes fontos infót, a pontos helyszínt az esemény előtt, adott esetben időjárás miatti változást.

Ha kérdésed van, várjuk a program@qlit.hu-ra!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X