ÉletmódqLit

Április 27-én indul a qLit pingpong

Ha kikapcsolódnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni egy órát a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké. Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban, 6 asztalon tudunk játszani.

 

Időpont, jelentkezés

Minden pénteken 19:00 és 20:00 óra között játszunk. Érkezés 18:45-től, a bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél (az Atlasz Magyarország legnagyobb LMBT sportszervezete, 8 szakosztálya közül a legújabb a qLit által szervezett pingpong), a fizetést az edzésen készpénzben intézzük. Váltócipőt hozz, a többit rád bízzuk.

A játékon való részvétel előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség jusson, aki eljön. Ha túl sok a jelentkező, akkor a később jelentkezők várólistára kerülnek, őket csütörtök estig értesítjük arról, hogy beférnek-e. Úgy tervezzük, hogy 3 asztalon 1-1 elleni játék fog menni, 3 asztalon pedig párosozni lehet majd. Ha van saját ütőd, hozd el, ha nincs, adunk

Jelentkezni a pingpong@qlit.hu e-mail címen tudsz április 25. éjfélig! Az is elég, ha csak a neved küldöd el.

Ha közben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük,  mindenképp jelezd nekünk, hogy helyetted más el tudjon jönni!

Áraink

Az első alkalom ingyenes! Ezt követőben 1000 Ft/alkalom, de a július végéig tartó nyitási akciónk keretében 800 forintért vehetsz részt!

 

Helyszín

BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6

Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

 

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre!

Jelentkezz, várunk 27-én!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X