ÉletmódqLit

Indul a qLit kocsmakvíz – Szeptember 15.

Sokan jártok velünk a qlit ping-pongra, és jónéhányan voltatok már qlit rapidrandin is. Íme egy újabb qLit esemény, ahová várunk titeketet szeretettel: Laza kocsmakvíz a Filterben! Szeptember 15-én új programsorozat veszi kezdetét, ahová várunk mindenkit, aki szeretne játszani egy jót. Nem leszünk túl komolyak itt sem, a cél a jó hangulat! (Na meg persze a fődíj!)

2-6 fős csapatok jelentkezését várjuk egy kis agytornára, de az sem gond, ha egyedül érkezel,

sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek! (Több agy valószínűleg jobb esélyekkel indul, de 2 szuperagy is simán nyerhet!)

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. A kérdések színesek, általános műveltségtől kezdve, sorozatokon át, messzi vidékek nyelveinek felismeréséig minden lehetséges!  Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény. 

A győztes csapat jutalma: 6000 Ft értékű, helyben lefogyasztható italkupon, és menő qlit shop utalványok!

A biztos részvételhez javasoljuk az előregisztrációt, mert a terem befogadóképessége korlátozott, de a bátrabbak a helyszínen, a játék kezdete előtt is megpróbálhatnak jelentkezni.

Előregisztráció itt: https://goo.gl/forms/QrlSSGdRWuJ6OCZP2
Ha már tudod, hogy csapattal jössz, akkor a csapatodból elég, ha egy ember regisztrál!

Nevezési díj (a helyszínen fizetendő): 500 Ft/fő
Kezdés: Szeptember 15-én, 19:00-kor a  Filterben! (1077 Almássy u. 3, a Colorado mellett) Az előregisztrációkat 18:45-ig tudjuk garantáltan tartani, úgyhogy érdemes addig megérkezni, utána elkezdjük feltölteni a maradék helyeket azokkal, akik nem regisztráltak előzetesen.

Esetleges kérdéseiteket írjátok meg Facebokon vagy a qlit@qlit.hu e-mail címre.

(Ha már regisztráltál, de közben kiderül, hogy mégse tudsz jönni, kérjük, mindenképp jelezd a szervezőknek a qlit@qlit.hu címen, hogy a várólistás jelentkezők be tudjanak kerülni a helyedre!)

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X