ÉletmódqLit

Őszi qLit-Atlasz női pingpongkupa

Gyere el október 5-én a BME Sportközpontba, mérd össze tudásod másokkal, küzdj meg a díjakért és a dicsőségért!

Mikor és hol?

Október 5-én, pénteken este 6 és 9 óra között a BME Sportközpontban (cím: 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6). Ha még nem jártál itt, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

Mire készülj?

A verseny női egyes. 24 játékos 6 asztalon fog játszani, a kupa menetét úgy szervezzük, hogy mindenki végig tudjon játszani (nem lesz kiesés).

Hogyan vehetsz részt versenyzőként?

Nevezés emailben a pingpong@qlit.hu emailcímen, a nevezés díja 2.000 forint, melyet előre kérünk befizetni utalással (ehhez az adatokat a válasz emailben küldjük) vagy a pénteki pingpong alkalmakon.
A nevezést jeletkezési sorrendben tudjuk fogadni, de véghatáridő: szeptember 30.

Hogyan vehetsz részt nézőként?

Ha a versenybe nem szállsz be, de nézőként eljönnél, nagyon örülünk! Kérjük, hogy ebben az esetben is regisztrálj a fenti emailcímen.
A nézőktől a helyszínen 500 forintos hozzájárulási díjat fogunk kérni, aminek a segítségével a verseny szervezését és a díjakat finanszírozzuk.

 

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre, várunk szeretettel!

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X