Pride

Élménybeszámoló a RunForRights szervezte Pride futásról

Időben érkeztünk, vártuk a futást (az eseményről korábban ITT írunk), 10 órakor már ötvenedmagunkkal toporogtunk a szivárványzászló és a RFR molinók vonalában. A helyszínen az Echo TV is (!) tiszteletét tette, egy háromfős stáb várta óriási izgalommal, hogy felvehessen minket. Pontban 10:30-kor, ahogyan  meg volt hirdetve, egy rövid nyitóbeszéddel kezdődött az esemény. Ekkorra már több mint 100-an összegyűltünk.

A beszéd után az Atlasz Sportegyesület segítségével megkezdtük a bemelegítést, melyből egy perc közös, egymást átkarolós kánkánozás volt. Az örömtánc után minden feszültség feloldódott, és mindenki tudta, hogy egy nagyon kedves és jól szervezett eseményre érkezett. Külön élmény volt szétnézni és látni, hogy számos szervezet és egyesület képviseltette magát néhány futóval.

Fotó: Kovács Katt Kati

A start után mindenki felvette a saját ritmusát, és szép lassan körülöleltük az Margitszigetet. Az időjárás kedvességével járult hozzá a futásunkhoz, kellemesen fújt a szél, sütött a nap. Az emberek végig vidámak voltak és előzékenyek (ez utóbbiról idáig azt hittem, hogy paradoxon egy futóversenynél).

Fotó: Kovács Katt Kati

A beérkezést követően mindenki számára volt elegendő ásványvíz, illetve még közösen lenyújthattuk igénybe vett izmainkat.

Nekünk, qLiteseknek ez volt az első RFR eseményünk, de biztosan nem az utolsó. Információkat az aktuális futásokról a RFR csapat Facebook oldalán találhattok, akiknek ezúton is köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek az élménynek!

Fotó: Kovács Katt Kati

 

 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X