Pride

Szombaton felvonulás!! Itt vannak a hasznos infók

Szombaton 14 órától gyülekezünk, 15 órakor pedig elindulunk a Vajdahunyad várától. Gyere el mindenképp, csatlakozz Magyarország legszabadabb bulijához!

A gyülekezés 14.00 órakor kezdődik, az esemény 20.00-kor ér véget. A Pride szervezői 14.45-kor a Vajdahunyad vára előtti zöld térség árnyas fái alatt a színpadon megnyitják az eseményt és utunkra engednek bennünket. A menet 15.00 körül indul el a szabadság körútjára, a tervek szerint 17.00 körül érkezünk vissza – de közben hatalmas utat teszünk meg. A beszédek 17.00-tól kezdődnek, lesz ének-zene és drag show is, a Civil Faluba kitelepül a magyarországi civil szervezetek színe-java. A hangulat pedig egészen 20.00 óráig fokozódhat a lombos fák alatt és a puha gyep felett.

A menetbe bárhol be lehet csatlakozni az útvonal mentén: akár a Vajdahunyad váránál, vagy az Andrássy úton, akár az Oktogonnál, vagy később, a Teréz körúton szeretnétek csatlakozni, nyitva állnak a kapuk! A Teréz körútról a Király utcára fordulunk, itt is beléphettek, sőt, végig az érintett utcákról. A következő állomás a Felsőerdősor utca, ahonnan a Kodály Köröndre megyünk, és jobbra fordulunk az Andrássy útra, a Hősök tere irányába. A Hősök tere megkerülésével végül visszatérünk a Vajdahunyad vára elé, ahol megpihenhetünk. A menetkísérők gondoskodnak biztonságunkról a felvonulás teljes időtartama és hossza alatt!

Néhány fontos infó még:

A további részleteket megtalálod a Facebook eseményben és a Budapest Pride Facebook oldalán, illetve ebben a cikkben.

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X