Életmód

Boldog leszbikus* halloweent mindenkinek!

Ha a jó öreg zombi/boszorkány/nyuszifül helyett inkább egyedi megoldást választanál, íme néhány okos és praktikus jelmezötlet leszbikusokra szabva:

 

Az L word szereplői

Az L wordöt nyugodtan nevezhetjük A leszbikus sorozatnak, ráadásul 10(!) év szünet után december 8-án ismét visszatér a képernyőre. Mi lenne méltóbb megünneplése ennek, mint ha nem valamelyik kedvenced bőrébe bújsz? Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy kedvenc jelenetet, előveszed a szekrény aljából a 2000-es évek eleji pólód (biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van legalább egy ilyen kínos ruhadarabja), és szórakozol.

Sappho

Ha a “legleszbikusabb jelmez” címére pályázol vagy csak szeretnél művészetet is csempészni az estébe, Sappho a tökéletes választás. A leszbikus(nak tartott) ókori görög költőnő megformálásához csak egy otthon heverő lepedőre meg egy szandálra van szükséged. Ha nagyon extrém akarsz lenni, egy hárfát is beszerezhetsz.

 

Xena

Ha a célod egy vagány, szexi, erős, néhol nyers karakter megformálása, Xena tökéletes lesz. Lássuk be, ezzel csajozni is egyszerűbb lesz.

Az Orange Is the New Black szereplői

A közkedvelt sorozat halloween jelmezekben is népszerű lett, mert könnyű megtalálni hozzá a megfelelő ruhát sminkkel és fésülködéssel sem kell vesződni, párban és egyéniben is működik, és mindenki talál a személyiségéhez illeszkedő karaktert.

 

Madonna, Britney és Christina

Itt pontosan arra a kultikus pillanatra gondolok, amikor 2003-ban a VMA díjátadón a meleg közösség három legnagyobb pop ikonja egy színpadon állt és elcsattant pár csók. A jelmezek könnyen összedobhatóak, de látványosak, a házibuliban pedig ha együtt mozogtok, mindenkinek egyértelmű lesz a szitu.

 

Ellen és Portia

Szerintem ehhez nem is kell sok mindent hozzáfűzni. Portia ruháját nehéz lesz ugyan elkészíteni vagy beszerezni, de megéri.

Irma és Vilma

A Flintstones alternatív befejezése is lehetne, hogy Irma és Vilma végül egy párt alkot, de ha csak barátokként jelentek is meg, biztos, hogy mindenkiben (remélhetőleg) kedves gyerekkori emlékeket idéztek fel.

 

Jessie és James, a Rakéta csapat

A Rakéta csapat pároknak a legideálisabb, főleg, ha az egyik fél nem ódzkodik fiúnak öltözni. A jelmezekkel kicsit többet kell ugyan vesződni, de cserébe valószínűleg ti lesztek a legfeltűnőbbek és végre legálisan kipróbálhatjátok azokat a régen vágyott színes frizurákat. Sőt, a “macskás leszbikus” jelzőnek is új értelmet adhattok.

 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X