ÉletmódqLit

Augusztus 10. – qLit rapidrandi lányoknak és nőknek

Van kedved új embereket megismerni? Van kedved olyan új embert megismerni, akivel akár össze is jönnél? Mit szólnál egy gyors randihoz? És többhöz egy este alatt? Gyere, próbáld ki a rapidrandit!

Az első alkalmakon résztvevők visszajelzései alapján, (amiket NAGYON köszönünk!) több kisebb-nagyobb változtatást is bevezetünk a következő alkalmakra, és mostantól is folyamatosan várjuk majd a véleményeket, hogy egyre és egyre jobb élményt tudjunk biztosítani. Nézzük lépésről lépésre:

Mi ez?

Egy kétórás program, ahol rövid idő alatt egy rakás új emberrel ismerkedsz meg!

Mikor és hol?

Legközelebb augusztus 10-én este 7 és 9 között a Jelen Bisztró hátsó termében.

Mennyibe kerül?

Az augusztusi alkalom 2500 forintba kerül fejenként, amit előre kell elutalni, de a kiárusítás keretében a 30 alattiak csoportjába most 1000 forintért lehet regisztrálni!

Ebből egyrészt előre bekészítünk nektek fröccsnek valót, sört és üdítőt, hogy legyen miből bátorságot meríteni a randi közben, választhatsz egyet a qLites sörnyitós hűtőmágneseink közül, illetve ebből fedezzük a többi felmerülő költségeinket. Ha marad belőle, a qLit más programjainak a finanszírozását támogatjuk.

Hogyan működik?

Először: regisztrálj itt: https://goo.gl/forms/LWcUvIujtJeqPRo63

Ami újdonság: jelentkezésnél bekérjük a korodat is, ez alapján fogunk titeket két csoportba osztani: 18-30 és 30+ évesek. Ha 27 és 33 éves kor között vagy, akkor kiválaszthatod, melyik csoportba szeretnél kerülni. A csoportokba 14 -14 ember fér be.

Utána: Utald el a regisztrációs díjat, onnantól él csak a regisztrációd, a befizetések sorrendje határozza meg, hogy ki az, akinek biztosan jut majd hely! Ennek részleteit a regisztrációs formban megadott e-mail címedre küldjük el.

Majd: gyere el és add önmagad!

Hogyan néz ki maga az esemény?

Érkezés 18:30 és 18:50 között, ahol rögtön gyors regisztrációval kezdünk. 7-ig kötetlen formában beszélgetés, iszogatás.

Ezután: egy asztal, két ember, öt perc, ennyire egyszerű. Aztán csere. Új ember, újabb öt perc, megint csere. Tizenháromszor öt perc magadból másoknak, másoktól csak neked.

Újabb újdonság: amikor a csoportodból már mindenkivel beszélgettél, meglesz az esélyed, hogy azokkal is beszélgess, akik a másik csoportban voltak. Vagy a tiedben, csak nem volt elég belőlük. Háromszor 7 perc, amikor hetes csoportokba rendeződve egy-egy gyors körben még mindenkiről megtudhatsz egy keveset, és magadból is megmutathatsz még egy kicsit.

Amikor kirandiztad magad, közben jegyzeteltél, mérlegeltél, adj le egy papírt nekünk, hogy kik voltak azok, akikkel szívesen belekezdenél a hatodik percbe!

Végül: másnap várd az e-mailt tőlünk, mert ha a szimpátia kölcsönös, és a te neved is ott figyel választottad papírján, akkor hajrá, innen már csak rajtatok múlik!

Rapidrandi után pedig további jó sörözést kívánunk nektek a Jelenben!

 

Kérdésed van? A rapidrandi@qlit.hu-ra várjuk! És ne felejts el regisztrálni!

 

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X