EgyébÉletmód

13 jel, hogy felnőtt leszbi* vagy

Ha most már minden kiruccanás előtt egy félórás búcsúzkodást tartasz a macskáidnak, hogy ne aggódjanak érted, és előtte még a növényeket is meglocsolod, akkor tudod, miről beszélünk: felelősségteljes felnőtt leszbi lettél! 

 

1. Aggódsz a háziállataid miatt

Órákig gondolkodsz azon, hogy vajon haragszik-e rád a macskád, vagy hogy nem kéne-e állatorvoshoz vinni a kutyád, mert a múltkor is felzabált valamit séta közben. Törődsz velük, mert azt akarod, hogy boldogok legyenek!

 

2. Szoktál inni, de pénteken este 7-re már becsiccsentesz, és 9-kor fekszel

Persze továbbra is nagy terveid vannak, és hívnak is egy csomó helyre, amiket aztán szépen sorban lemondasz, mikor egy gyenge kis citromos sör és egy nagy adag pattogatott kukorica társaságában a kedvenc sorozatodat nézed, és semmi kedved megszakítani ezt az idillt. 

 

3. Kezdenek halványulni a tetkóid

Mert már egy ideje nem jártál a tetoválódnál egy kis frissitésre. Egyszerűen túl sok a dolgod (és kevés a pénzed).

 

4. Nem tartasz attól, hogy összefutsz valamelyik régi csajoddal

Régen minden buliban benne volt a dráma lehetősége, annyi exed volt egy helyen. Vagy csak olyan csajok, akikkel smároltál, de nem akartál többet tőlük. Most már nem kell aggódnod, mert mindenki más is felnőtt és elköltözött vidékre az aktuális csajával, a baby leszbikusok drámájából pedig kimaradsz hála istennek. Néha elgondolkodsz, hogy adj-e nekik tanácsot, de rájössz, hogy felesleges: van, amit át kell élni.

 

5. Már nem bír mindent a gyomrod

Képletesen és ténylegesen sem. Húszévesen még simán lenyomtál egy egész estés piálást, amit egy dupla sajtburgerrel fojtottál le. Manapság vegán éttermekre vadászol, és a google-kereséseid nagyja is ebben a témában mozog. 

 

6. Telefonálsz, mert az „egyszerűbb”

Régen csak és kizárólag üzenetben kommunikáltál, de most már nincs türelmed mindent így intézni, mert nem tudsz egyszerre vásárolni és csetelni. Ráadásul már te is úgy válaszolsz az sms-ekre, mint édesanyád: „ok”. De hát minek bonyolítani!

 

7. Ásványvizet iszol. Bulikon is

Sőt, már kedvenc márkád is van, és szomorú vagy, ha egy helyen nem olyat kapni. Csak nem akarsz rögtön berúgni, hát mit nem lehet ezen érteni?!

 

8. Manapság a randikat étterembe szervezed

Eddigi ismerkedéseid kizárólag este 10 után, bulikon történtek. Manapság este hatkor találkoztok valami egészséges kajáldában (ld. 6-os pont), annyi pénzért, amennyiért régen két napig piáltál. De legalább most mindenre emlékszel!

 

9. Sminkben alszol el, de sorozatnézés közben

Ha volt egy szuperképességed, akkor az az volt, hogy vadítóan néztél ki másnapos sminkben is. „Füstös szemek”, aha, persze. Persze manapság is megesik veled, de már csak a csajod élvezheti a látványt a csöpögő nyáladdal, mert sorozatnézés közben ér el a végzet. 

 

10. Kiakaszt, ha a fiatal leszbik nem ismerik az ikonikus leszbi előadókat

Elkezdesz egy klasszikust énekelni, és mindig van valaki, aki megkérdezi, hogy „Ez micsoda?”, te pedig alig állod meg, hogy ne ordíts vele tágra nyílt szemekkel, amiért nem ismeri. 

 

11. Elfáradsz Pride-on

Jó, régen fiatalabb és erősebb voltál, de nem is vettél részt ennyi programon, ami nem maga a felvonulás. Úgyhogy nem csoda, hogy manapság már előre gyúrsz a Pride-ra, vitaminokat szedsz, rápihensz és közben is meg-megállsz. Most már átérzed, mennyire fontos a dolog. Reméljük, jövőre újra együtt vonulhatunk!

 

12. Bankokat hasonlítasz össze - spermabankokat

Eddig az volt a fontos, hogy ha megszorulsz bulizás közben, tudj kivenni pénzt. Most már teljesen más dolgok foglalkoztatnak, köztük az, hogy hogyan lehetne gyereked a csajoddal. Sosem gondoltad volna, de csak elkezdett ketyegni a biológiai órád!

 

13. Több napos bulit csak akkor tudsz elképzelni, ha van hol aludnod

Már nem tűnik jó bulinak egy félig ismeretlen ember kanapéján meghúzni magad egy hajnalig tartó dorbézolás után. És nem csak a derekad miatt, hanem már az éjjeli giroszozást sem bírod, amióta kiderült, hogy gluténérzékeny vagy. És a cicád is vár.

 

Forrás:GOmag

Fordította: Kató Juci

Borítókép: Sage Sohier

Kapcsolódó cikkek

A weboldal cookie-kat használ. Oké Bővebben

X