Miért indítottuk az oldalt

Azért, hogy színesítsük a budapesti leszbikus* életet. (Bár az egyszerűség és a következetesség jegyében a leszbikus* szót használjuk, a közösség minden tagját értjük alatta: biszexuális, queer, stb. lányok és nők. Ennek a változatosságnak a kifejezésére használjuk a csillagot a szó végén.) Saját tapasztalataink alapján úgy látjuk, hogy a jelenleg meglévő dolgok mellett szükség van újításra a színtéren, szeretnénk új közösséget formálni, alternatívát, új felületet adni a leszbikus közösségnek.

Ezért valami olyannal rukkolunk elő, amivel meg tudjuk szólítani azokat is, akik most nem találják a megfelelő közeget, amivel igazán azonosulni tudnának, aminek szívesen lennének részei.

 

Kik vagyunk

Barátok, akik elérkezettnek látták az időt arra, hogy a  fenti ügy érdekében lépéseket tegyenek.

 

Segítenél?

Ha szívesen írnál vagy fordítanál cikkeket az oldalra vagy tudsz segíteni a naptár up-to-date-en tartásától kezdve a Facebook oldalra való külsős tartalom gyűjtésén keresztül fotók készítéséig bármiben, esetleg titokban WordPress-guru vagy, nagyon örülnénk a segítségednek! Vedd fel velünk a kapcsolatot a qlit@qlit.hu-n!

 

Kérdésed, véleményed van?

Dobj egy emailt a qlit@qlit.hu-ra!