A múltkor azt mondták nekem, hogy a leszbikusok* nem értik a viccet. Azt mondtam, hogy ez hazugság, amire azt a választ kaptam: elnézést, csupán nincs öniróniájuk. Erre azt válaszoltam, hogy igenis van. Aztán jött ez a cikk.

 

Kedves tudatodra ébredt leszbikus*!

Nemrég arról írtam neked, milyen tárgyak, emberek, események lehetnek a segítségedre, hogy a szivárványokkal tarkított utad kevésbé legyen rögös. Kifelejtettem néhány, valóban megvásárolható kelléket. Szóval most, hogy túl vagy a coming outon, íme egy bevásárlólista azokról a kellékekről, amelyeket semmiképpen sem érdemes elfelejtened.

A vásárlást egy ruhaboltban kell kezdeni. Azonban ne a női osztály csodáit kutasd, lépj túl a rózsaszín pamutpulcsikon vagy a nyuszifarkinca alakú fülvédőkön! Amire szükséged van innen az:  végtelen sok kockás ing, baseball póló, mellények, hátizsák, tornacipő, katonai bakancs, vagy éppen oxford cipő, blézer. Ezenfelül érdemes kalapokat is beszerezned vagy sapkákat, Gombóc Artúr módjára: fullcapet, baseballt, buggyosat, kötöttet, horgoltat, kukásat. Ha bizonytalan lennél a színeket illetően a következőket ajánlanám: fekete, katona zöld, fekete, padlizsán lila (minél sötétebb annál jobb), mély szürke és fekete.

(Kieg: Hidd el, majdnem minden leszbikus* életében eljön az a pillanat, amikor előre megfontolt szándékkal vásárlást követ el valamelyik ruhaüzlet férfi osztályán. Ne fogd vissza magad, ha erre vágysz, ez jelenleg Magyarországon, a 2017-es törvények alapján még nem büntetendő. - a szerk.)

Majd ejts útba egy drogériát, csak ne a sminkes pultnál horgonyozz le, hanem haladj szépen tovább és hajigálj a kosaradba: egy életre elegendő kisollót és körömreszelőt, hajzselét a féloldalt felnyírt hajhoz, sebkezelőt a piercingekhez, fényvédőt a tetkókhoz.

Ezután irány a kisállat-kereskedés, gondolj a mindenkori macskádra vagy kutyádra is, egy új játék mindig kell! Hidd el, így vagy úgy, de minden leszbikus életében megjelenik, legyen az a sajátod, a barátnődé vagy az utcában lakó idősebb nénié.

Beszaladhatsz még néhány kiegészítőért a barkácsboltba is, hiszen saját fúrószett nélkül nem leszbikus a leszbikus… Valamint bizonyos sportkellékek beszerzése is erősen ajánlott, először is a softball ütő-labda-kesztyű szentháromságé, valamint néhány súlyzóé (legalább mutatóba). Ha a praktikus megoldások híve vagy, egy nagyobb szerszámosláda ezt kiválthatja.

Amennyiben nem szorít a pénztárcád (álmodjunk nagyot), nézz be egy autószalonba is. Minimum egy sportautóval, de leginkább egy böszme terepjáróval ugyanis sokkal könnyebben ismernek fel a „csapattársaid”. Az autó külsejénél azonban jóval fontosabb a felszereltsége, ennek a következők az elengedhetetlen tartozékai: a rádióból kötelezően bömbölő „How To Know If A Girl Is A Lesbian” végtelenítve, illetve az „On Your Side”, a „Hands of Love” és a „Dont Be So Shy” a klip kivetítésével együtt. Nehezebb napokra egy Tegan and Sara CD is jól jöhet. Nem maradhat ki a csomagból egy GPS sem, elmentve a legjobb leszbikus bulik főbb helyszíneivel.

Ha már a technikánál tartunk, az nem is kérdés, hogy a google.com helyett a qlit.hu legyen a mobilodon és a gépeden a kezdőlap. Nem mindenkinek tökéletes a szeme, annak érdekében, hogy a cikkeinket el tudd olvasni, lehet, hogy szükséged lesz egy vastagkeretes szemüvegre is.

Természetesen se a hajnyírás, se a fúrószett nem kötelező (főleg a hajnyírás nem), de mi sem lehetünk mindig komolyak.

Szóval üdv itt, újdonsült leszbikus* társunk, ebben a sztereotípiákkal tarkított életben!

Ne maradj le!

Automatikus email értesítést kapsz új cikkeinkről, ha megadod az email címed.

Feliratkozás előtt kérünk, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat

Kommentek

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>