Ha kikapcsolódnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké. Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk 6-8-ig, 1-1 órában 6 asztalon tudunk játszani.

Időpont, jelentkezés

Minden pénteken 18:00 és 20:00 óra között játszunk. Jelentkezhetsz a 18:00-19:00 idősávra, a 19:00-20:00 idősávra vagy mindkettőre. Javasoljuk, hogy minimum negyedórával a kezdési időpont előtt érkezz meg, hogy legyen időd átöltözni, lepakolni. A bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél (az Atlasz Magyarország legnagyobb LMBT sportszervezete, 8 szakosztálya közül az egyik legújabb a qLit által szervezett pingpong), a fizetést az edzésen készpénzben intézzük. Váltócipőt hozz, a többit rád bízzuk. Ha van saját ütőd, hozd el, ha nincs, adunk.

A játékon való részvétel minden esetben előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség jusson, aki eljön. Ha túl sok a jelentkező, akkor a később jelentkezők várólistára kerülnek. Négy asztalon 1-1 elleni játék megy, két asztalon pedig párosozni lehet.

Ha szeretnél jönni, dobj egy emailt az pingpong@qlit.hu emailcímre! (Ha közben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mindenképp jelezd nekünk, hogy helyetted más kpajon lehetőséget!)

A játék után pedig ne siess haza, mindig beülünk valahova a közelbe iszogatni. 🙂

Áraink

Az első óra minden érdeklődő számára ingyenes, ezt követőben 1000 Ft/óra (18:00-20:00-ig történő játék esetén 2000 Ft/alkalom).

Atlasz tagoknak ezután is 800 Ft/óra (1600 Ft/2 óra) lesz a pingpongozás. A tagsággal kapcsolatos információkat ezen az oldalon olvashatod el.

Helyszín

BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6

Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre!