Ha kikapcsolódnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni egy órát a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké. Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban, 6 asztalon tudunk játszani.

Időpont, jelentkezés

Minden pénteken 19:00 és 20:00 óra között játszunk. Érkezés 18:45-től, a bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél (az Atlasz Magyarország legnagyobb LMBT sportszervezete, 8 szakosztálya közül a legújabb a qLit által szervezett pingpong), a fizetést az edzésen készpénzben intézzük. Váltócipőt hozz, a többit rád bízzuk.

A játékon való részvétel előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség jusson, aki eljön. Ha túl sok a jelentkező, akkor a később jelentkezők várólistára kerülnek, őket csütörtök estig értesítjük arról, hogy beférnek-e. Úgy tervezzük, hogy 3 asztalon 1-1 elleni játék fog menni, 3 asztalon pedig párosozni lehet majd. Ha van saját ütőd, hozd el, ha nincs, adunk.

Ha szeretnél jönni, dobj egy emailt az pingpong@qlit.hu emailcímre! Az is elég, ha csak a neved küldöd el.

Ha közben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mindenképp jelezd nekünk, hogy helyetted más el tudjon jönni!

Áraink

Az első alkalom minden érdeklődő számára ingyenes! Ezt követőben 1000 Ft/alkalom, de a július végéig tartó nyitási akciónk keretében 800 forintért vehetsz részt!

Atlasz tagoknak ezután is 800 Ft/alkalom lesz a pingpongozás. A tagsággal kapcsolatos információkat ezen az oldalon olvashatod el.

Helyszín

BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6

Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre!