Kocsmakvíz a qLittel! Havi rendszerességű kvízünk február 9-én most az az LMBT Történeti Hónap keretében jelentkezik! Várunk mindenkit, akit érdekel az LMBTQ+ történelem és/vagy szeretne játszani egy jót. Nem leszünk túl komolyak itt sem, a cél a jó hangulat! (Na meg persze a fődíj!)

2-6 fős csapatok jelentkezését várjuk egy kis agytornára, de az sem gond, ha egyedül érkezel,

sokszor a helyszínen alakulnak a legjobb csapatok, egyesüljetek! (Több agy valószínűleg jobb esélyekkel indul, de 2 szuperagy is simán nyerhet!)

A játékról: Mi szóban kérdezünk, a csapat pedig írásban válaszol a tőlünk kapott lapokon. A kérdések ezen az alkalmon igazodnak az LMBT Történeti Hónap tematikájához, így készüljetek! Két forduló, 30 kérdés. Az első 15 kérdés után szünet, javítás, részeredmények és a helyes válaszok kihirdetése, majd újabb 15 kérdés, válaszok, aztán a végeredmény. 

A győztes csapat jutalma: 6000 Ft értékű, helyben lefogyasztható italkupon, és menő qlit shop utalványok!

A biztos részvételhez javasoljuk az előregisztrációt, mert a terem befogadóképessége korlátozott, de a bátrabbak a helyszínen, a játék kezdete előtt is megpróbálhatnak jelentkezni.

Előregisztráció itt: https://goo.gl/forms/QrlSSGdRWuJ6OCZP2
Ha már tudod, hogy csapattal jössz, akkor a csapatodból elég, ha egy ember regisztrál!

Nevezési díj (a helyszínen fizetendő): 500 Ft/fő
Kezdés: február 9-én, 19:00-kor a Szimpla Kávézóban (1073 Kertész u. 48.).

Az előregisztrációkat 18:45-ig tudjuk garantáltan tartani, úgyhogy érdemes addig megérkezni, utána elkezdjük feltölteni a maradék helyeket azokkal, akik nem regisztráltak előzetesen.

Esetleges kérdéseiteket írjátok meg a program@qlit.hu e-mail címre.

(Ha már regisztráltál, de közben kiderül, hogy mégse tudsz jönni, kérjük, mindenképp jelezd a szervezőknek a qlit@qlit.hu címen, hogy a várólistás jelentkezők be tudjanak kerülni a helyedre!)